Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Decizia luată de Dinamo pentru meciul cu Pandurii » Gest de recunoștință pentru Hîldan și Frățilă

[starttext]







Clubul Dinamo a luat hotărârea ca, la meciul de diseară, cu Pandurii Târgu Jiu, să folosească cel de-al treilea rând de echipament, adică cel negru.

"Echipa antrenată de Ioan Andone va evolua în echipamentul negru, iar toți dinamoviștii vor păstra un moment de reculegere în memoria lui Constantin Frățilă, în memoria lui Cătălin Hîldan, plecați dintre noi într-o lume mai bună, cu Florea Dumitrache, frații Ion și Lică Nunweiller, Sandu Custov, Mișa Klein și Patrick Ekeng", se arată într-un comunicat postat astăzi pe pagina oficială de facebook a clubului.

Dinamo l-a pierdut ieri pe fostul mare atacant Constantin Frățilă, care a murit la vârsta de 74 ani. Acesta a câștigat cu Dinamo patru campionate și două Cupe ale României.

Pe 5 octombrie s-au împlinit 16 ani de la dispariția lui Cătălin Hîldan, decedat în 2000 în timpul unui amical jucat de Dinamo la Oltenița.

Dinamo-Pandurii se joacă astăzi de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și live-TEXT pe GSP.ro.


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii