Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu, prima reacție după succesul cu Pandurii! Anunță un transfer la Dinamo: "Da, semnează"

[starttext]








Adrian Mutu e mulțumit de atitudinea echipei din meciul câștigat categoric cu Pandurii, scor 4-0. Acesta a anunțat că fundașul de bandă Luca Ceccarelli va semna cu Dinamo. 

"Am făcut un meci foarte bun. Ne bucurăm și noi. Băieții și-au schimbat atitudinea. Mă bucur pentru ei. Sper să continuăm pe această cale. M-am bucurat la fiecare gol. Nu sunt un băiat care se exteriorizează foarte mult.

Nu mi se pare ceva ieșit din comun să câștigăm. Îl felicit pe Andone! Ăsta e Dinamo. Trebuie să urcăm în clasament. E părerea fanilor dacă i-au cerut demisia.

Suntem Dinamo, e normal ca acest club să joace cu presiune. Nu trebuie să se supere Andone. Mă bucur că s-a simțit presiunea și am câștigat", a zis Adrian Mutu la DolceSport. 

Luca Ceccarelli va semna cu Dinamo, iar acest lucru a fost confirmat de Adrian Mutu. Italianul de 33 de ani joacă fundaș dreapta și se antrenează deja cu Dinamo. Acesta a evoluat din 2001 până în 2014 la Cesena, dar a mai fost la formații precum Bologna, Salernitana, Pavia, San Marino, Legnano sau Padova.



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii