Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cei mai lăudați dinamoviști: "Șase sau șapte jucători de la Dinamo 2 pot evolua oriunde acum în Liga 1"

[starttext]






Puștii de la Dinamo II au impresionat România chiar dacă au pierdut meciul din 16-imile Cupei României cu prima echipă a clubului.

Tinerii au rezistat o repriză întreagă, au egalat apoi, 1-1, prin Andrei Târcoveanu, doar reușita lui Patrick Petre (79) făcând diferența pe final.

"Nici nu am vrut să mă bucur prea mult de reușita mea, era un meci ciudat, colegi contra colegi într-un meci oficial", a spus Târcoveanu, mijlocaș central care are și două prezențe pentru prima formație a "câinilor" în acest sezon.

Gabi Răduță, managerul Academiei dinamoviste, a declarat pentru GSP.RO care sunt planurile de viitor la acest nivel: "Este un proiect de 4 ani și adevărul este că eu m-am ocupat de el. Când am venit la club, jucau fotbaliști de 30 de ani la Dinamo II, iar eu am zis că trebuie să fie doar tineri de 16-18 ani la acest nivel.

În momentul de față, mai avem 10 fotbaliști de mare viitor împrumutați prin țară. Toți jucătorii de la Dinamo II sunt componenți ai loturilor naționale. Eu afirm cu toată tăria că din actualul lot al echipei că sunt 6-7 copii care pot juca oricând oriunde în Liga 1 de acum!

Sunt cei mai buni din România, de la 14 ani facem o selecție atentă în întreaga țară și încercăm să aducem vârfurile. Gheorghe Ion, de exemplu, mă suna tatăl lui astăzi și-mi spunea că este asediat de impresari care vor să semneze cu el, după meciul de Cupă. Târcoveanu este deja o confirmare.

Eu îi ajut pe toți. Pe Dulca l-am adus de la U Cluj. Denis Ciobotariu e crescut de mic la noi. Eșanu și Neață sunt copii buni. Plus alții care au un mare viitor în față, Georgescu, Anghel, Groza, Vlad. Dudea a fost adus de la Craiova, unde era căpitanul Universității."

"Ionuț Negoiță este apropiat de acest proiect și investește în el. Crede în acești copii. Iar baza nouă de la Săftica va fi inaugurată în martie anul viitor"
Gabriel Răduță, șeful centrului de copii și juniori ai lui Dinamo



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii