Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Niculae crede că Mutu a greşit: "Nu e bine ce a făcut! Trebuia să-i zică în faţă lui nea Ando"

[starttext]







Rezultatele lui Ioan Andone la Dinamo în acest mandat întârzie să apară, iar actualul tehnician are zilele numărate pe banca echipei. Aşa cum digisport.ro a anunţat în EXCLUSIVITATE, Cosmin Contra este favorit să-i ia locul "Fălcosului", după următorul meci.

Ieri, noul manager general al lui Dinamo, Adrian Mutu, i-a dat un ultimatum lui Ioan Andone. 

ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, a comentat situaţia formaţiei din Ştefan cel Mare. Fost coleg cu Adi Mutu în atacul "câinilor", în perioada 1999-2000, "Săgeată" l-a susţinut pe actualul antrenor.

"S-a pornit la drum cu un antrenor, rezultatele din ultima vreme nu îl ajută. În România, se schimbă antrenorul din mers şi asta e o greşeală. Ioan Andone a făcut pregătirea de la început, el a ales majoritatea jucătorilor, cred că ar trebui să-l lase în continuare.

Cu siguranţă pe Ioan Andone l-au deranjat afirmaţiile lui Adi Mutu, mai ales că Adi Mutu nu are experienţa necesară de manager. Dacă voia să discute ceva, nu trebuia să o facă public. Pui presiune foarte mare pe antrenor. Jucătorii apoi...dacă îi ceartă prea tare, ei ştiu că el e aproape dat afară. Nu e bine ce a făcut Mutu, rămân la părerea asta. Trebuia să-i spună în față antrenorului!", a declarat Marius Niculae, la Digi Sport Matinal.

Referitor la instalarea lui Adrian Mutu pe postul de manager general la Dinamo, "Săgeată" a afirmat: "M-a surprins numirea lui Mutu, mai ales că el își dorea să devină antrenor, începuse treaba asta la Târgu Mureș. E bine pentru el în primul rând să fie manager general la Dinamo, dă bine la CV, dar nu știu câtă experiență are. Nu mi se pare normal ultimatumul pentru Andone, presiunea este foarte mare. Contra este liber, știe ce înseamnă Dinamo, are trofee câștigate, dar eu nu m-aș gândi la o schimbare. Aș da credit antrenorului până la final, iar apoi să tragi linie."


sursa : www.digisport.ro



[endtext]

Comentarii