Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu: "Așa nu se mai poate! Burleanu și Deaconu să se uite bine la arbitraj"

[starttext]







Managerul general dinamovist Adrian Mutu a avut parte de primul meci, de când a fost instalat în funcție, în care roș-albii au avut de suferit serios de pe urma greșelilor de arbitraj.

Fostul atacant le-a transmis lui Răzvan Burleanu (președintele FRF) și lui Alexandru Deaconu (președintele CCA) să se uite mai atent la arbitraj, pentru că nu e prima dată când Dinamo pierde puncte din cauza greșelilor clare.

Echipa lui Ioan Andone condus cu 2-0, dar a fost egalată în ultimul sfert de oră, cu două goluri îndelung contestate. Revirimentul campioanei României a început din minutul 82, când arbitrul asistent Vladimir Urzică a validat un gol la care nici măcar mai multe reluări nu au putut demonstra că mingea a trecut de linia porții cu toată circumferința. Doar managerul general al "câinilor", Adrian Mutu, spune că a fost, într-adevăr, gol, din ce și-a dat seama în urma revederii fazelor video.

În schimb, susține că nu înțelege nici după 7 reluări de ce a acordat penalty în prelungiri.

"E o dezamăgire foarte mare pentru noi, pentru că am jucat 80 de minute foarte bine, chiar mi-a plăcut echipa. Din păcate, am crezut prea devreme că meciul e câștigat și că nu se mai întâmplă nimic. Au fost niște goluri puțin ciudate. Primul chiar a fost gol, m-am uitat de mai multe ori la lovitura liberă a lui Săpunaru. Penalty nu a fost! M-am uitat de 7 ori la reluare și nu înțeleg unde a dat penalty. Dinamo trece încă o dată prin acest moment, când e egalată sau învinsă după o greșeală de arbitraj mare. Îl știu pe Balaj și știu ce fel de om și ce fel de arbitru e, dar azi chiar a greșit și a greșit în ultima secundă de joc, ceea ce ne-a făcut să pierdem două puncte", a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului Dinamo - Astra 2-2.

"A fost o greșeală clară. Ar trebui ca domnul Burleanu și domnul Deaconu să se uite bine la arbitraj, pentru că până acum Dinamo a avut parte de mai multe episoade de genul ăsta și așa nu se mai poate!", a mai spus oficialul dinamovist.









sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii