Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone iese la atac: "Când e rău îl auzi şi pe Kiriţă că e mare dinamovist, te cruceşti. Unde e spiritiul lui, în tatuaje?"

[starttext]







Ioan Andone i-a răspuns în termeni duri lui Giani Kiriță, cel care l-a atacat pe antrenorul lui Dinamo după eșecul de la Craiova (1-2).

"Andone ar putea redresa echipa, dar vreau să văd entuziasm şi alte feţe. Şi jucători noi şi staff nou. O schimbare totală ar trebui. Nu mai vreau aceleaşi persoane. Vreau feţe noi pe bancă" a declarat marți Giani Kiriță, propunându-l totodată pe Cosmin Contra pe banca lui Dinamo.

"Fălcosul" nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns astăzi lui Kiriță într-o conferință de presă.

"Când e bine nu auzi multe voci, când e rău îl auzi şi pe Kiriţă că e mare dinamovist, te cruceşti. Unde e spiritiul lui de dinamovist, în tatuaje? L-am avut jucător trei luni, după care a plecat, că nu putea el să lucreze cu mine. Îţi lasă un gust amar aşa când îl auzi. Eu nu l-am văzut pe aici, deşi poarta aia e deschisă pentru dinamovişti. Eu nu vreau să atac, deşi pot, că am vârsta şi experienţa necesară", a spus Andone.

Dinamo este într-o situație delicată în clasament, iar un eventual pas greșit în meciul de mâine cu Pandurii ar putea fi fatal pentru Ioan Andone.

Dinamo-Pandurii se joacă mâine, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și live-TEXT pe GSP.ro.



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii