Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Puștii lui Dinamo, în fața celui mai ciudat meci: "Nici nu știu dacă să mă bucur sau nu!"

[starttext]











Cel mai ciudat duel din 16-imile Cupei României se va juca în Ştefan cel Mare. După ce au eliminat-o în faza precedentă pe Dunărea Călăraşi, jucătorii de la echipa a doua a lui Dinamo dau testul maturităţii în faţa echipei pregătite de Ioan Andone.

"Nu au de ce să se aștepte la un meci ușor. Și aici sunt jucători foarte buni, tineri, care vor să confirme și sunt sigur că o să dea ce e mai bun", a avertizat Andrei Tîrcoveanu. "Ar fi ciudat să dau gol, nici nu aș ști dacă să mă bucur sau nu", este sincer Denis Ciobotariu.

"Am făcut un salt foarte important până acum, până în faza asta a competiției, cu copiii pe care îi avem. Meciul ăsta pentru noi este o bucurie, trebuie să îl tratăm ca pe o sărbătoare, pentru că am ajuns până aici. Noi plecăm cu șansa a doua, oricum. Băieții de abia așteaptă să joace. Vă dați seama, vor să demonstreze și ei, sunt tineri. Este o șansă a lor să îi vadă și altă lume, și cei din conducere pentru că, până la urmă, ei sunt viitorul acestui club și sper să demonstreze că au valoare.

Pentru acest meci, îmi rămân doar doi jucători care au venit de la echipa mare: Alin Dudea și Tîrcoveanu. Restul vor rămâne la ei, probabil că vor juca împotriva noastră", a spus Laurențiu Diniță, antrenorul lui Dinamo II, pentru Digi Sport.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii