Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone: "Fanii să-mi strige mie demisia, dar să încurajeze echipa. Sunt trecut prin multe"

[starttext]









Dinamo o întâlneşte pe Astra, sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1, prima a returului. Ioan Andone a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat duelul cu gruparea giurgiuveană, pe care în tur a reuşit să o învingă cu 4-1.


"Am un jucător suspendat, Nedelcearu, şi unul accidentat, Corbu. E un alt meci faţă de cel din prima etapă. Ei veneau după o victorie din Supercupă. Au apărut jucători noi mulţi, atât la noi, cât şi la ei. Săpunaru, Budescu, Alibec şi Kortzorg sunt noi în formula lor faţă de meciul din prima etapă, e altceva. Trebuie să începem returul în forţă, să jucăm mult mai bine decât am făcut-o cu Pandurii, pentru a câştiga acest meci. Astra joacă două sisteme, cu 4 şi cu 5 pe fund, le-am analizat pe ambele.", a declarat Ioan Andone.

Întrebat dacă va da mâna cu Marius Şumudică, având în vedere ultimele replici, Andone a răspuns: "Da, normal. Am trecut de perioda de glume. N-am nicio treabă cu el. Eu cred că e mai important meciul cu Dinamo pentru Astra, decât cel cu Plzen. Se apropie play-off-ul şi ei vor să se califice."

Tehnicianul "câinilor" a declarat că încă nu s-a hotărât pe cine va titulariza pe postul de portar.

"Mâine nu o să vedeţi jucători de la echipa a doua. Încă nu sunt decis între Penedo şi Brănescu. Penedo a făcut un prim meci excepţional. Brănescu e înalt, am nevoie de el pentru centrări, a jucat toate meciurile, mai puţin pe ultimul. O să văd mâine ce hotărâre voi lua.", a mai spus Andone.

Referitor la situaţia lui Gnohere, al cărui contract va expira la finalul sezonului, Andone a afirmat: "N-am vorbit cu Gnohere. Ştiu că cei de la club au încercat prelungirea, mai multe nu ştiu."

"Fălcosul" a vorbit şi despre relaţia tensionată dintre el şi suporteri, care i-au cerut demisia la ultimele meciuri ale lui Dinamo.

"M-aş bucura ca galeria să încurajeze echipa. Să îmi strige mie demisia, dar să încurajeze echipa. Nu e o problemă pentru mine asta, sunt trecut prin multe. Nu m-am văzut cu domnul Negoiţă, doar am vorbit cu el.", a încheiat Andone.

Dinamo - Astra e sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii