Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jucătorii, alături de Andone. "Nu are nicio vină!

[starttext]






Dinamo este într-o criză profundă în Liga 1, iar postul lui Ioan Andone nu mai este atât de sigur. Antrenorul este însă susținut de jucători, iar căpitanul Dan Nistor nu și-ar dori să se ajungă la o despărțire de Andone. "Problema este la noi, nu la Adi Mutu, la nea Ando sau la domnul Negoiță", a fost concluzia lui Nistor, într-un interviu acordat pentru Digi Sport, chiar înaintea meciului cu fosta sa echipă, Pandurii.


Claudiu Niculescu, Marius Șumudică și Cosmin Contra sunt variantele vehiculate pentru înlocuirea lui Ioan Andone.

"Vă dați seama, este o atmosferă tensionată, dacă ținem cont de ultimele rezultate care ne-au fost nefavorabile. Miercuri am avut o ședință foarte importantă cu Adi Mutu și nea Ando, iar acum sperăm ca de la meciul viitor să avem o foarte mare schimbare. Problema este la noi, nu la Adi Mutu, nea Ando sau la domnul Negoiță, dacă ne referim la cele întâmplate. Sperăm ca de la meciul cu Pandurii să ne revenim și să câștigăm", a spus Nistor.

"Când echipa nu merge, antrenorul este vinovat, dar am zis și o repet: Andone nu are nicio vină! Nu joacă dânsul, el doar ne antrenează. Nu este Andone vinovat că eu ratez sau că alt coleg dă pe lângă minge. Dânsul este un antrenor cu mare experiență".

Dan Nistor recunoaște că nu se aștepta să ajungă așa repede căpitanul lui Dinamo: "Nu mă așteptam, dar am fost foarte bucuros și entuziasmat când am aflat. Sper ca în continuare să nu dezamăgesc și să mă ridic la pretențiile unui căpitan la Dinamo București".

Mesaj pentru fani: "Le cerem scuze, dar să nu strige împotriva nimănui"

Dan Nistor a ținut să își cere scuze față de suporteri după ultimele rezultate, însă le cere ultrașilor să mai aibă răbdare. "Le cerem scuze și îi așteptăm în număr cât mai mare alături de noi, mai ales pentru că trecem printr-o perioadă foarte grea și suntem pe locul 8. Să ne încurajeze și să ne ducă spre victorie, dar să nu strige împotriva nimănui", este dorința căpitanului dinamovist.

Dinamo - Pandurii este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii