Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Răzbunarea căpitanului: „Vreau să-i BAT!”

[starttext]







DINAMO-PANDURII. Căpitanul formaţiei din Ştefan cel Mare, Dan Nistor, a venit în „haită” la începutul acestui sezon, de la Pandurii Târgu Jiu. Mijlocaşul are de primit mai bine de 100.000 de euro de la gorjeni, după ce Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor i-a dat cîştig de cauză, iar acesta vrea să se răzbune pe fosta echipă sîmbătă, în meciul direct.


Am aflat şi eu că am primit cîştig de cauză. Ieri a fost un termen. Sper să fie bine şi să-mi primesc banii pentru că aşa este normal.

Totuşi, nu te temi de faptul că tocmai au intrat în insolvenţă?

Eu sper că nu se va ajunge aici, dar la cum stau lucrurile, eu îmi pot primi banii peste 2-3 ani, sau cine ştie, dacă se întîmplă ceva mai rău, n-o să-i primesc niciodată! Dar, Doamne fereşte să se întîmple aşa ceva!

Sîmbătă joci împotriva lor. Vrei să te răzbuni din punctul ăsta de vedere?

Da! Normal, vreau să mă răzbun! Îmi pare rău pentru băieţi, pentru că am foarte mulţi prieteni la Pandurii, dar din acest punct de vedere chiar îmi doresc foarte mult să cîştigăm. Sîntem şi în situaţia asta grea, pe de altă parte, şi victoria ne-ar ajuta enorm!



sursa : www.fanatik.ro


[endtext]

Comentarii