Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marele pariu al lui Andone l-a impresionat la debutul în Liga 1: "L-am adus să fie numărul 1, nu să-l țin pe aici!"

[starttext]








Cea mai clară victorie a lui Dinamo din acest sezon a adus și debutul în Liga 1 în tricoul "câinilor roșii" pentru portarul panamez Jaime Penedo.

Antrenorul Ioan Andone a spus că nu l-a schimbat pe Brănescu din poartă din cauza greșelilor, însă conflictul acestuia cu suporterii, de la finalul meciului pierdut la Craiova, ar putea avea un amestec în trecerea tânărului goalkeeper pe banca de rezerve.

Tehnicianul din Șoseaua Ștefan cel Mare a precizat că, în vară, atunci când a fost transferat Penedo (35), a fost adus pentru a fi prima opțiune, dar Brănescu i-a luat fața prin evoluțiile bune de la începutul sezonului.

Debutul lui Penedo a fost doar una dintre surprizele pregătite de Andone sâmbătă seară. I-a mai lăsat pe bancă pe Rotariu, Gnohere și Filip., cărora le-a transmis că nu au un loc asigurat printre titulari.

"Păi, Penedo a luat gol? Ai văzut ce reflex a avut în minutul 90? Bine, ce să faci? Eu nu l-am schimbat pe Brănescu pentru că a apărat prost la Craiova. Uitați-vă la goluri, dacă putea să facă ceva! Nu l-am schimbat, dar trebuia să-i dau șansa la Penedo, un jucător cu experiență, a apărat numai în Cupa Ligii. Ce, l-am adus din Panama să-l țin pe aici? Acum era rândul lui, am zis că acum e momentul lui. Apară bine, va sta în poartă, cum a fost Brănescu. Pe Penedo noi l-am adus de numărul 1 la noi. Sincer! Dar Brănescu a fost mai bun la început de campionat și atunci l-am păstrat pe Brănescu. El a înțeles, am discutat cu el, astea sunt lucruri pe care le discuți. Am discutat cu Rotariu, am discutat cu Filip, momentul altora și ei trebuie să tragă să prindă iar primul 11, c-așa-i în fotbal. Nu ai locul asigurat", a declarat Ioan Andone, la finalul meciului Dinamo - Pandurii 4-0.

Penedo mai jucase un singur meci până acum, în victoria cu 2-1 contra lui Voluntari, din optimile de finală ale Cupei Ligii, în luna august.

122 de meciuri are Jaime Penedo în naționala statului Panama, pentru care a debutat în 2003.



sursa :  www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii