Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Neînvins cu Șumi » Andone se laudă cu duelurile directe în fața tehnicianului campioanei

[starttext]







A fi sau a nu fi antrenorul lui Dinamo pe mai departe? Aceasta e întrebarea la care va răspunde tehnicianul "câinilor" în confruntarea cu Marius Șumudică și cu Astra, de mâine seară, din Ștefan cel Mare.

Mai ales că e duelul cu tehnicianul ce-ar fi putut fi în prezent la Dinamo dacă nu existau clauzele de 150.000 de euro din contractele individuale ale fiecăruia.

Partida începe cu un mare atu pentru Ioan Andone, căruia suporterii au început să-i ceară demisia meci de meci: are 3 victorii și o remiză în disputele directe cu oponentul său. Indiferent că a fost la Dinamo, la Rapid sau la CFR Cluj, "Fălcosul" n-a pierdut cu Șumi.

Confruntarea din prima etapă a acestui sezon de la Giurgiu, 4-1 pentru roș-albi, nu este trecută în palmaresul dintre cei doi, întrucât Șumudică era suspendat din cauza implicării în "scandalul pariurilor", iar Cristi Petre era pe bancă.

UNDE SUNT PE PLUS AMÂNDOI

Ando, cel ce l-a antrenat pe Șumi la Sportul Studențesc, în perioada 1993/1994 și 1995/1996, are palmares pozitiv și împotriva Astrei: 8 meciuri în Liga 1, 4 victorii, 3 remize și un eșec. În această privință, și Șumi stă bine, fiind pe plus în "directele" cu Dinamo: 11 jocuri în L1, 6 victorii, 3 remize și două înfrângeri.

"Dinamo e o pălărie prea mare pentru Șumudică. Poate cel mult să vină lângă Ando pe bancă, la meciul direct. Știu că s-a spus că Adi Mutu l-a contactat pe Șumi să vină antrenor, dar el poate să-l caute și pe Alain Delon că Dinamo are antrenor"
Dănuț Lupu, scouter Dinamo

"Eu nu aud când mi se strigă demisia. Va fi greu cu Astra, dar vom pregăti bine meciul. Trebuie să căștigăm. Nu comentez ce a zis Șumudică, deși s-a spus că a fost căutat de Mutu. Întrebați-l pe Adi de subiect!"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Eu n-am nimic contra lui Andone, s-a făcut prea mult tam-tam. Dacă vrea, îi spun și primul «11» cu care încep! Nu mă interesează decât să-mi fac munca la Astra, sperăm la play-off"
Marius Șumudică, antrenor Astra

ÎȘI VA MENȚINE RECORDUL ÎN L1

Azer Busuladzici a lipsit miercuri din echipa "câinilor", fiind menajat cu Dinamo II (2-1) în "16"-imile Cupei. A fost prima dată când închizătorul a fost în afara echipei, el fiind integralist în toate partidele sezonului de până acum, 13 etape de campionat și un meci de Cupa Ligii. Bosniacul e singurul integralist din lotul "câinilor" în campionat. Cu Astra, va fi titular.

HANCA, DOAR MIJLOCAȘ

Cu toate că a fost achiziționat pentru a juca fundaș dreapta, Sergiu Hanca, primul în topul pasatorilor din Liga 1, cu 5 assist-uri, va rămâne mijlocaș central. Andone a spus-o clar: "Am fost criticat din interiorul clubului că ce caută la mijloc. Hanca nu-i fundaș, să fie clar! M-am luat după alții și l-am pus pe Sergiu fundaș dreapta cu Chiajna și de acolo a venit unicul gol al Concordiei. Până nu te arzi singur...". Întrucât Romera nu a confirmat, Dinamo vrea să-l ia pe acel post pe italianul Luca Ceccarelli, 33 de ani.


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii