Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănciulescu îi răspunde lui Kiriţă: "Cea mai căutată funcţie la Dinamo este de director sportiv"

[starttext]






Tensiunile de la Dinamo continuă. În afara faptului că oficialii sunt preocupaţi de găsirea unui înlocuitor pentru Ioan Andone, Ionel Dănciulescu a găsit timp să îi răspundă lui Giani Kiriţă, cel care afirmase că acesta nu are comportamentul unui director sportiv.


"N-am decât 17 ani pe la Dinamo. Am descoperit ce e cel mai important, de ce nu joacă Dinamo bine. Cauza sunt eu. Cea mai căutată funcţie la Dinamo e cea de director sportiv, nu e cea de preşedinte sau cea de antrenor.

Lumea trebuie să înţeleagă că Dănciulescu nu stă la Dinamo pentru bani. Domnul Negoiţă vă poate spune salariul meu, eu nu am prime. Stau doar pentru că iubesc clubul acesta. Am avut ceva performanţe la acest club. Respectul se câştigă prin ceea ce faci pe teren şi în afara lui, nu cu mănuşile de box.

Multă lume nu ştie discuţiile pe care le am eu şi ce îi învăţ eu pe jucători. Dinamovişti crescuţi de echipă nu îmi vin în cap decât Marius Niculae şi Florentin Petre", a spus Dănciulescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special, lăsând să se înţeleagă faptul că Giani Kiriţă râvneşte la postul ocupat de Danciu-gol. 



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii