Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Kiriță îl vrea pe Niculescu la Dinamo: ”E momentul, Claudiule! Când vrei să antrenezi, la 50 de ani?”

[starttext]







Roș-albii au câștigat la pas meciul cu gorjenii, motiv pentru Ioan Andone de a veni aparent liniștit în fața presei. Dar viitorul antrenorului pe banca tehnică a roș-albilor nu este deloc unul sigur.


Suporterii au cerut de mai multe ori, pe parcursul meciului, demisia lui Andone iar la final Adrian Mutu, managerul roș-albilor, a spus că are o bucurie reținută. Tehnicianul este contestat și de unul dintre foștii căpitani ai echipei.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT
ÎN DIRECT la ”Digi Sport Special”, Giani Kiriță a spus că este momentul ca Dinamo să aibă un antrenor tânăr. Fostul jucător crede că varianta Cosmin Contra este una foarte bună, dar l-a propus și pe Claudiu Niculescu, invitat permanent al emisiunilor Digi Sport.

Iată dialogul inedit dintre Kiriță și Niculescu, la Digi Sport.

Giani Kiriță: ”Este momentul pentru o bancă tehnică mult mai tânără la Dinamo. Aveți acolo un exemplu foarte bun, pe Claudiu Niculescu, aveți un Cosmin Contra”.

Claudiu Niculescu: ”Nu e momentul, Giani, nu e momentul!”

Giani Kiriță: ”E momentul, Claudiule! Că dacă acum nu e momentul, vrei să te duci să antrenezi la 50 de ani?”

Claudiu Niculescu: (n.r. - râde). ”Și asta e adevărat!”

Giani Kiriță: ”Păi, nu mai râde, că așa e. Că vă este frică, în loc să spuneți, ’da, domne, vreau să iau frâiele lui Dinamo’. Ai jucat la Dinamo, te-ai dedicat, ai câștigat trofee. Dacă ți se va propune, du-te liniștit, că vei fi susținut”.

Fostul fotbalist emblematic al ”câinilor” din anii ’90 mai crede că este nevoie de o îmbunătățire masivă a investițiilor.

”Aducerea lui Adrian Mutu nu este doar de imagine. Ar fi benefic pentru Dinamo să vină absolut oricine lângă Ionuț Negoiță. Spun asta pentru că este nevoie de investiție masivă în jucători de valoare, dacă vrem și noi să fim în Europa, dacă vrem și noi performanțe, să ne batem la titlu”, a adăugat Kiriță.

”Mi s-a propus să antrenez Dinamo acum doi ani, dar nu din cauza mea nu s-a mai realizat mutarea”
Claudiu Niculescu a comentat mai apoi propunerea lui Kiriță și a spus că în urmă cu doi ani a avut șansa de a antrena echipa de suflet.

”Cum să-mi fie frică? Dar, nu e momentul! Nu mi s-a propus și cred că nici în viitorii ani nu mi se va propune. Știu eu! Nu am un scop din asta, nu sunt disperat.

Acum doi ani mi s-a propus, dar nu ne-am înțeles. Nu știu care au fost motivele pentru care nu am semnat atunci, dar nu am regretat și nici nu mi-a părut rău, pentru că nu a fost decizia mea.

Cred că sunt priceput în această meserie, nu mă tem de nicio provocare. Dar, subiectul Dinamo este încheiat, am drumul meu în viață. Totuși, sper ca peste cățiva ani să am această șansă. Nu cred că există jucător în lume care să nu-și dorească asta”, a spus și Claudiu Niculescu la Digi Sport. 







sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii