Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Suma pe care Dinamo trebuie să i-o plătească lui Andone, dacă îi reziliază contractul

[starttext]








Roș-albii au pierdut partida de la Severin, în fața oltenilor, și au ajuns la o lună fără victorie, motiv pentru cei din conducere să fie nemulțumiți. Andone nu mai e sigur de postul său, iar Dinamo ar trebui să-i plătească o sumă nu foarte consistentă pentru rezilierea contractului.


Cu doar 16 puncte acumulate după 12 partide din Liga 1, Dinamo se află pe un ruşinos loc 8, în ciuda faptului că la începutul sezonului se vorbea despre un singur obiectiv: titlul. Deja au apărut zvonuri legate de înlocuirea lui Andone iar primul pe listă este Cosmin Contra, din câte se pare.

În ciuda acestor probleme, ”Fălcosul” nu-și face griji în privința viitorului său pe banca roș-albilor. La flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, Ioan Andone a lăsat de înțeles că va fi despăgubit în cazul unei demiteri.

”Trebuie să gândim profesionist, să analizăm bine jocul ăsta și să tragem învățăminte pentru ca meciul următor să fie unul câștigător pentru noi.

Cât despre zvonuri... nu discut astea, eu am contract doi ani de zile. V-am spus, dacă nu termin în primele două locuri, nu se prelungește. restul, n-am ce să zic, contractul este valabil, cu clauze de reziliere cu tot!

N-am nicio problemă. Mă simt sprijinit, mai ales de domnul Negoiță”, a spus Andone la Digi Sport.

În urmă cu ceva vreme, Ioan Andone a mai vorbit de despărțirea de Dinamo.

”Dacă mă dau afară, trebuie să-mi dea o casă! Dacă plec eu, trebuie să dau o casă”, a explicat tehnicianul atunci, în mod plastic, clauza pe care o are stipulată în contract.

Surse demne de încredere susțin că suma pe care Andone trebuie să o primească în cazul în care va fi demis este de 150.000 de euro!



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii