Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu i-a făcut descrierea lui Ceccarelli: "Alerga ca nebunul"

[starttext]








Adrian Mutu este aproape de a realiza primul transfer de când a fost înstalat în fucția de manager general la Dinamo. Fostul internațional l-a adus în probe pe Luca Ceccarelli, jucător alături de care a evoluat în Italia, la Cesena. Contactat telefonic în cadrul emisiunii Fotbal Club, Mutu a oferit detalii în legătură cu apărătorul de 33 de ani și i-a făcut acestuia o scurtă caracterizare.


"Se antrenează cu noi, după această săptămână sperăm să ajungem la o înţelegere. El nu s-a mai antrenat de o lună şi un pic, dar mereu a stat bine fizic. Ţin minte că alerga ca nebunul. Va veni la Dinamo pentru a acoperi postul de fundaş dreapta, acolo sunt problemele" a declarat Mutu în cadrul unei intervenții telefonice.

În vârstă de 33 de ani, Luca Ceccarelli a jucat alături de internaţionalul român la Cesena. Italianul, care joacă pe postul de fundaș dreapta (dar poate fi folosit şi în centrul defensivei), a fost deținut de Cesena între 2001 și 2014. Ultima oară, el a evoluat în Serie B, la Salernitana, bifând în total 14 meciuri.

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro a trecut în carieră pe Bologna, Salaernitana, Cesena, Padova, Legnano, Pavia, Sangiovannese și Massese. A strâns în total 233 de apariții în partide oficiale, marcând 13 goluri și pasând decisiv de 12 ori.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii