Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihalcea are încredere în Andone: "A spus chiar dânsul că dacă nu mai are șanse la titlu pleacă. Dar acum nu e momentul"

[starttext]



Adrian Mihalcea


Mihalcea a trăit unul dintre cele mai tensionate derby-uri dintre cele două echipe. În 2004 a ajuns la Tribunal după ce a sărit în apărarea colegului Claudiu Niculescu, ținta unuia dintre liderii galeriei oltenilor de atunci.

"Eu ştiu ce înseamnă un meci în Craiova contra lui Dinamo, am jucat destul de multe derby-uri, am trăit pe pielea mea răutatea celor de acolo, răutatea fotbalistică. 

Chiar am un incident cu un fost lider de galerie de la Craiova. Va fi un meci extraordinar de greu, îmi e frică să nu degenereze, dar eu cred că Dinamo are puterea şi capacitatea să se detaşeze de acest joc greu şi să reuşească să câştige", a explicat Mihalcea pentru Dolce Sport.

Chiar dacă Dinamo nu merge ca pe roate, Andone este cea mai bună soluție, spune fostul atacant. 

"După cum îl știu pe nea Ando, a şi declarat-o, dacă nu va mai avea şansă la titlu, dânsul se va retrage cu siguranţă. Dar nu în momentul de faţă, nu cred că în momentul de faţă", a mai zis Mihalcea.




sursa : www.dolce-sport.ro



[endtext]

Comentarii