Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo și-a prezentat cel mai recent transfer: "Am nevoie de timp ca să intru în ritm!

[starttext]







Luca Ceccarelli a fost prezentat azi la Dinamo și a oferit primele de declarații în calitate de jucător al "câinilor".

"Sunt foarte bun prieten cu Adi. Când am auzit de oportunitatea de a veni la Dinamo, am răspuns afirmativ imediat. Sunt bucuros că voi juca aici și vreau să îmi fac treaba cât mai bine. Vreau ca experiența mea din Italia să aducă rezultate aici. Eu voi juca pe orice post mă va pune antrenorul. Pot juca și fundaș dreapta și fundaș central. Decizia de a veni aici a ținut foarte mult și de prezența lui Adi.

Ultimul meu meci oficial a fost în iunie. Am nevoie de puțin timp ca să-mi intru în ritm. Aștept luna ianuarie pentru pregătiri. Vreau o clasare în primele trei locuri cu Dinamo.

Am văzut că la fiecare derby vin 50.000 de spectatori. De aici mi-am dat seama că meciul cu Steaua reprezintă foarte mult pentru dinamoviști. Am observat o diferență foarte mare între echipele din josul clasamentului și cele din play-off-ul Ligii 1", a spus fundașul de 33 de ani.

"Mă bucur că Luca a semnat cu noi. E primul meu transfer în noua funcție de conducător. Cred că va fi un transfer foarte bun. Am mare încredere în el. Nu a trebuit să-l conving să vină în România, ci să-l conving să vină în Liga 1 pentru că nivelul nu mai e așa ridicat.

Sper să ne ajute foarte mult. Experiența lui ne va aduce un plus în apărare. Nu-i garantează nimeni locul de titular în acest moment. Totul depinde de antrenor și de cum se antrenează el. Eu l-am adus pentru a juca fundaș dreapta sau central. Antrenorul decide unde-l va folosi. E un jucător bun"  Adrian Mutu, manager general Dinamo



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii