Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Niculescu, impresionat de un jucător de la echipa a doua a lui Dinamo: ”Ar trebui să fie în lotul mare la fiecare meci”

[starttext]








Dinamo s-a impus cu 2-1 în 16-imile Cupei României, în fața echipei secunde a clubului. Jocul elevilor antrenați de Ioan Andone nu a fost unul pe placul lui Claudiu Niculescu.

Aflat în studioul emisiunii Digi Sport Special, fostul atacant al "câinilor" a criticat atitudinea jucătorilor care au intrat pe teren în partida cu Dinamo 2.

”Nu așa se câștigă locul în lotul de 18. Nu au fost deloc concentrați. Chiar și împotriva colegilor de la echipa a două, trebuie să fii concentrat”, a declarat Claudiu Niculescu, la Digi Sport Special.


Niculescu a fost însă impresionat de un jucător de la echipa a doua. Mijlocașul Andrei Tîrcoveanu este cel care l-a impresionat pe fostul jucător al ”câinilor”. Ajuns la 40 de ani, ”Clau-gol” consideră că antrenorul dinamoviștilor ar trebui să-i dea mai multe șanse puștiului de 19 ani.

”Tîrcoveanu este un câștig, ar putea să apară în lot la fiecare meci. Este un jucător extrem de talentat și, dacă scorul ți-ar permite, ar putea juca câte 10-15 minute, pentru că are potențial.

Nu se va face de râs. Și Dulca mi-a plăcut foarte mult. Revenind la Tîrcoveanu, cred că s-ar descurca foarte bine, are reale calități”, a mai spus Niculescu.

În acest sezon, Tîrcoveanu a evoluat pentru echipa mare a lui Dinamo timp de 61 de minute, în meciul de Cupa Ligii cu Voluntari.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii