Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Indienii ar urma să preia 50% din acţiunile lui Dinamo. "Negoiţă şi-a dat acordul"

[starttext]






Adrian Mutu a revenit, după 16 ani, la formaţia care l-a lansat în fotbalul mare. Fostul atacant, ajuns la vârsta de 37 de ani, a fost instalat manager general la Dinamo. 

Noul conducător al grupării din Ştefan cel Mare i-a dat deja un ultimatum lui Ioan Andone, înaintea meciului cu Pandurii, din această etapă. Tehnicianul s-a declarat deranjat de afirmaţiile "Briliantului" şi a contraatacat: "E aici să aducă bani!".

Spusele lui Andone au fost confirmate ulterior şi de fostul preşedinte al roş-albilor, Dinu Gheorghe. Acesta a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că nişte oameni de afaceri din India vor prelua 50% din acţiunile clubului.

"E vorba despre nişte oameni de afaceri din India, ce au deja afaceri în Romania, la Cluj, unde se ocupă cu jumulitul găinilor. Sunt niste oameni cu o forţă financiară considerabilă. Sunt implicati în fotbal şi în India, unde au academii de fotbal.

Vor să vină la Dinamo şi ar prelua 50% din acţiunile clubului, iar Ionuţ Negoiţă şi-a dat acordul să vândă", a spus Dinu Gheorghe, pentru Digi Sport.

Ionuţ Negoiţă a afirmat în mai multe rânduri, în ultimul timp, că este dispus să cedeze acţiunile clubului. Finanţatorul grupării din Ştefan cel Mare a fost contestat dur de către fani, care i-au cerut să plece, deoarece nu face investiţii la nivelul pretenţiilor unui club ca Dinamo.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii