Ultima Postare

Dinamo ridică tonul: Clubul ripostează vehement după verdictul Comisiei de Disciplină!

  După evenimentele tensionate dinaintea partidei directe din 8 martie dintre Dinamo și UTA, ambele  echipe au fost sancționate dur. Autoritățile jandarmeriei din București au comunicat oficial că au  semnalat incidentele către organismele fotbalistice relevante. Într-o declarație oficială solicitată de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, au fost transmise următoarele informații: La cererea jurnalistului de la iAMsport.ro , Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București a furnizat o declarație oficială. ”Jandarmeria Capitalei confirmă faptul că a sesizat cele două foruri fotbalistice cu privire la incidentele petrecute la meciul de fotbal DINAMO - UTA ARAD. Precizăm faptul că, în corespondență, am adus în atenție incidentele provocate de suporteri și am  solicitat Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal analizarea acestora, conform  competențelor și regulamentelor specifice”.Dinamo a emis oficial un comunicat în urma

Post Top Ad






Un nou obiectiv pentru Andone! Ce trebuie să facă până în iarnă pentru a rămâne la Dinamo

[starttext]








Situaţia  de la Dinamo continuă să fie tensionată, în ciuda faptului că echipa vine după două victorii consecutive. Ruptura Andone - conducere nu e un capitol închis, chiar dacă astăzi Mutu şi Negoiţă au mers astăzi la Săftica pentru a-l asigura pe tehnician de sprijinul lor.


După seria nefericită din ultimele săptămâni, oficialii din Ştefan cel Mare au vrut să îl sacrifice pe tehnician, în speranţa că acest lucru va crea un şoc la echipă. Andone nici nu a vrut să audă de o posibilă despărţire, considerând că e în cărţi pentru atingerea obiectivului. Antrenorul le-a transmis răspicat oficialilor că, dacă vor să renunţe la el, trebuie să îi achite clauza de reziliere, în valoare de 150.000 de euro; o sumă importantă pentru roș-albi în acest moment, care se află într-o criză financiară majoră.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului, a dezvăluit, în direct la emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1, că Andone a primit garanţii că va fi păstrat până în iarnă. Obiectivul e clasarea pe unul dintre primele trei locuri până atunci, altfel contractul îi va fi probabil reziliat.

"S-a făcut o analiză a turului de campionat şi s-a vorbit despre ceea ce îşi doreşte domnul Negoiţă de la echipă: performanţă. Până se termină acest tur prelungit, până la Crăciun, echipa trebuie să ajungă pe locurile 1-3. Dacă nu, vom vedea ce vom face, se va face o nouă analiză. Jucătorii vor fi şi ei evaluaţi şi vom vedea cine merită să rămână la echipă şi cine nu", a spus Dănciulescu, la Fotbal Club.

După 13 etape, "câinii" sunt pe locul 6 în clasament, ultimul care duce în play-off.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii