Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Situația de la Dinamo, tot mai tensionată: "Va exista o evaluare a fiecărui jucător! Unii au ajuns prea ușor aici" » Transferul care a dezechilibrat vestiarul

[starttext]





Ionel Dănciulescu i-a luat apărarea lui Ioan Andone în conflictul cu fanii și anunță că vor fi luate măsuri pentru ca fotbaliștii dinamoviști să-și modifice atitudinea.

"Prestațiile noastre nu sunt cele pe care le așteaptăm cu toții și pe care le așteaptă suporterii. Într-o oarecare măsură au și ei dreptate, vin de la sute de kilometri și își doresc să vadă prestații bune și devotament. 

Devotamentul nu prea s-a văzut la echipă în această perioadă. Va exista o evaluare a fiecărui jucător pentru că nu se mai poate continua așa. Au toate condițiile pentru a face performață, au banii primiți la zi.

Jucătorii ar trebui să-și revizuiască atitudinea față de fotbal și față de ce vor ei de la fotbal. Unii jucători au ajuns foarte ușor la acest club. Totul a funcționat foarte bine la începutul campionatului, până la plecarea lui Mevlja", a declarat Dănciulescu la Digi Sport. 

Fanii pun presiune pentru despărțirea de Ioan Andone (detalii AICI), după ce Dinamo a pierdut meciul jucat la Severin, împotriva celor de la CS U Craiova (1-2). 



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii