Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic, aproape să semneze un nou contract: "Cred că îl iau şi pe Gnohere"

[starttext]







Prezent la România - Austria 1-2, primul meci din turneul de calificare pentru Euro 2017, Mircea Rednic a vorbit despre viitorul său.

Plecat de la Dinamo în vară, după mai multe disensiuni cu patronul Ionuţ Negoiţă, tehnicianul de 54 de ani a avut mai multe variante din Belgia, însă până în acest moment nimic nu s-a concretizat.

În schimb, momentul revenirii pe bancă este aproape, a dezvăluit "Puriul", care a menţionat că este în discuţii avansate cu o formaţie din afara României. De altfel, revenirea în Liga 1 este exclusă, cel puţin pentru moment.

"Se apropie momentul în care voi antrena din nou. Nu pot să vă spun unde, dar nu va fi o echipă din România. Nu am stat departe de fotbal, am mers la foarte multe meciuri, mai ales în Liga a 3-a", a spus Rednic, pentru ca apoi să adauge că sunt şanse mari ca la noul club să facă un transfer. "Bizonul", atât de dorit de Becali, la Steaua, îl va urma pe tehnician la noul club: "Cred că îl îl voi lua şi pe Gnohere".

În ceea ce priveşte situaţia tensionată de la Dinamo, unde Mutu şi Andone s-au contrat în declaraţii, Rednic a punctat: "Sunt discuţii normale, dar ar trebui să le poarte în birouri, nu în presă. Pentru că se agită apele. Andone nu merită ce i se întâmplă, nu el e principalul vinovat".



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii