Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Mutu are planuri mari pentru Dinamo » Ce transferuri vrea să facă în iarnă: "Nu vreau să fie ca în trecut"

[starttext]







Adrian Mutu, managerul lui Dinamo, a anunțat că are planuri mari pentru campania de transferuri din vară și a declarat că va aduce 3-4 jucători, dar și că anumiți fotbaliști vor pleca.

"Se vede o oarecare schimbare în atitudinea jucătorilor, dar încă nu am ieșit din pasa astă proastă. În iarnă vom mai aduce jucători. Nu sunt mulțumit de ceea ce e în acest moment la noi.

Ne vom gândi foarte bine cui îi vom da drumul în iarnă, dar vrem să întărim și echipa.

Cu siguranță vor fi jucători care vor pleca, dar vor și veni. Nu vreau să schimbăm 13-14 jucători ca în trecut și să nu facă nimic. Eu vreau 3-4 jucători care să facă diferența", a declarat azi Adrian Mutu.



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii