Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mesajul lui Marius Șumudică pentru suporterii dinamoviști: "Asta trebuie să facă acum"

[starttext]





Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea ca el să preia Dinamo și le-a cerut suporterilor din "Ștefan cel Mare" să-l susțină pe Ioan Andone atât timp cât acesta ocupă acea funcție. 

"Astra e echipa cu care am câștigat campionatul! Nu e deloc ușor să pleci de la o astfel de echipă, dar nu s-a pus problema să fie o ofertă clară, superioară sau ceva de genul ăsta de la Dinamo! Au fost pur și simplu tatonări, iar Dinamo în momentul de față au un antrenor! Dinamo trebuie să-și respecte antrenorul!

Îl respect foarte mult pe domnul Andone, nu pot să vorbesc eu despre acest lucru în acest moment! Eu sunt antrenorul Astrei în momentul de față și voi continua! Nu se pune problema să mă dau bătut în momentul de față!

Am avut mai multe discuții cu cei din conducerea clubului, cu jucătorii. Am spus că trebuia să existe un moment zero! Pentru mine e rușinos ce se întâmălă, dar vom încerca să ne ridicăm!", a spus Șumudică la DolceSport.



sursa :  www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii