Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone ştie unde a greşit: "Au fost câteva transferuri care nu s-au potrivit!" Jucătorul venit în probe la Dinamo: "E foarte bun, sper să ne putem înţelege!"

[starttext]




Andone ştie unde a greşit: "Au fost câteva transferuri care nu s-au potrivit!" Jucătorul venit în probe la Dinamo: "E foarte bun, sper să ne putem înţelege!"


Ioan Andone, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, a declarat, vineri, la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu Pandurii Târgu Jiu, faptul că suporterii dinamoviştii vor vedea o echipă agresivă sâmbătă, dornică să iasă din impas.

Meciul Dinamo Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, în etapa a 13-a din Liga 1, va avea loc sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul din Ştefan cel Mare.

„Trebuie să ieşim din acest impas, am mare încredere în jucători. Am avut mai multe discuţii cu ei în această săptămână, nu se poate ca Dinamo să fie pe locul opt! Sper că au înţeles şi mâine, în faţa suporterilor, să aibă o atitudine agresivă, să fie pozitivi, să înscrie multe goluri! Vom întâlni Pandurii cu Sânmărtean, cu Herea, cu Ţucudean, cu Antal, o echipă bună. Dar noi trebuie să câştigăm meciul pentru că nimănui nu-i convine această situaţie. Suntem supăraţi pentru că ştim că noi suntem de vină. Dar ajutaţi şi de alţi factori am ajuns aici. La ultimul meci am avut un arbitraj impecabil şi am pierdut doar din vina noastră. Ne-am dat goluri aproape singuri. Mâine veţi vedea un Dinamo agresiv. Noi vrem trei puncte, nici spectacol, nici altceva. Vom avea linişte abia după trei victorii, când vom putea ajunge pe podium. Dacă nu, nu vom avea linişte. Eu îmi respect meseria, îmi respect contractul. Aş fi un laş dacă aş pleca şi nu am fost niciodată. O să încerc să remediez situaţia, asta e clar. Pentru mine e foarte importantă părerea patronului şi părerea suporterilor. Am avut o discuţie cu domnul Negoiţă, mi-a spus şi ce să le transmit jucătorilor, restul nu sunt de comentat. Băieţii ştiu că nu se poate accepta locul opt la Dinamo Bucureşti. Sunt situaţii şi situaţii, dacă câştigi trei meciuri poţi fi pe podium. Nu este o situaţie dezastruoasă”, a spus Ioan Andone.

Ioan Andone le-a cerut suporterilor să susţină echipa, chiar dacă vor înlocuirea lui. Andone s-a referit şi la declaraţiile fostului dinamovist Giani Kiriţă, care a spus că Andone nu este tehnicianul potrivit pentru Dinamo.

„E posibil ca suporterii să nu mă susţină, dar să nu facă rău echipei! Nu e o problemă dacă nu mă susţin pe mine. Eu nu vreau să plec într-o astfel de situaţie şi să las echipa, pentru că nu cred că poate să facă altcineva mai mult decât mine. Sunt convins de acest lucru, ştiu cel mai bine, am cea mai mare experienţă. Ştiu exact ce e aici. Din păcate au fost câteva transferuri care nu s-au potrivit. De aceea este jocul mai slab în apărare, pentru că de la mijloc în sus sunt soluţii multe. Rezultatele le vom vedea în continuare, contractul meu e contract, eu dacă plec trebuie să dau o sumă uriaşă de bani. Trebuie să remediem situaţia! Când e bine nu auzi multe voci, când e rău îl auzi şi pe Kiriţă că e mare dinamovist, te cruceşti. Unde e spiritiul lui de dinamovist, în tatuaje? L-am avut jucător trei luni, după care a plecat, că nu putea el să lucreze cu mine. Îţi lasă un gust amar aşa când îl auzi. Eu nu l-am văzut pe aici, deşi poarta aia e deschisă pentru dinamovişti. Eu nu vreau să atac, deşi pot, că am vârsta şi experienţa necesară”, a declarat Andone la conferinţa de presă.

Tehnicianul lui Dinamo a confirmat faptul că italianul Luca Ceccarelli (33 de ani, fundaş dreapta) se află în probe. Ceccarelli, fost coleg la Cesena cu Mutu în 2011/2012, a jucat ultimul meci oficial în luna aprilie a acestui an, în Serie B, pentru Salernitana.

„Avem un fundaş dreapta în probe, Ceccarelli, a venit de câteva zile. Un jucător foarte bun, cu experienţă. Să vedem, să ne putem înţelege. Fundaş dreapta şi fundaş central a jucat la Bologna. A terminat contractul de două luni, este aici, se pregăteşte cu noi şi pot să spun că este un jucător bun. Probleme am avut în apărare, s-a văzut la ultimul meci cu Craiova! Noi am înscris şi la Botoşani şi la Craiova, dar dacă nu aveam probleme în apărare erau şase puncte, nu zero. Trebuie să facem schimbări, dar sistemul va fi acelaşi. Vor apărea două-trei modificări”, a precizat Andone.

Dinamo are trei fundaşi dreapta în lot, Sergiu Hanca, Jose Romera şi Laurenţiu Corbu.


sursa : Mediafax

sursa : www.prosport.ro


[endtext]

Comentarii