Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un fost elev al lui Andone îi cere demisia: "Alo, domnu' Negoiţă, ne trezim şi noi?

[starttext]







Giani Kiriţă, fost jucător şi căpitan la Dinamo, a vorbit despre situaţia de la echipă şi a spus că vrea să vadă alt staff şi alţi jucători la formaţia alb-roşie.

"De 5-6 ani ne zbatem în acelaşi cerc. Văd aceiaşi jucători şi aceiaşi antrenori. Alo, domnu' Negoiţă, ne trezim şi noi? Tot respectul pentru că aţi salvat Dinamo şi nu aţi lăsat-o să se ducă în Liga a 2-a.
Dar Dinamo e un brand, iar cu investiţii în jucători şi cu un staff bun, va umple Arena Naţională la fiecare meci.

Andone ar putea redresa echipa, dar vreau să văd entuziasm şi alte feţe. Şi jucători noi şi staff nou. O schimbare totală ar trebui. Nu mai vreau aceleaşi persoane. Vreau feţe noi pe bancă", a spus Kiriţă la televiziunea DigiSport.

Fostul fundaş a vorbit şi despre cine ar trebui să o antreneze pe Dinamo şi a spus că cea mai bună soluţie ar fi Cosmin Contra.

"Chiar l-aş vedea pe Contra pe banca lui Dinamo. Este bătăios şi are spirit. Vrea să muncească şi are pasiune. Era un jucător ca mine, agresiv", a adăugat Kiriţă.



sursa : www.gsp.ro




[endtext]


Comentarii