Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hanca, după înfrângerea cu CS U: ”Ne lipsește încrederea în noi”

[starttext]







Sergiu Hanca a fost înger și demon pentru echipa lui Ioan Andone. Mijlocașul a reușit să marcheze golul echipei sale, dar a deviat și mingea în propia poartă la șutul lui Ivan.

La finalul jocului, Hanca a dezvăluit ce le lipsește dinamoviştilor pentru a reuși să câștige și spune că el și colegii săi și-au pierdut încrederea. Jucătorul de 24 de ani este însă convins că echipa antrenată de Ioan Andone va prinde play-off-ul.

”Eram obligați să câștigăm pentru a rămâne în față. Distanța nu este mare, dar va fi tot mai greu pentru noi. După aceste înfrângeri noi ne pierdem din moral și va fi tot mai greu să revenim. Trebuie să ținem capul sus și să jucăm în continuare, nici nu s-a terminat turul. Trebuie să ne antrenăm foarte bine și să câștigăm obligatoriu următorul meci.

Nu mai avem încredere în noi pentru că nu am câștigat și asta ne afectează. Trebuie totuși să mergem mai departe și să câștigăm jocul următor pentru că toate echipele fac puncte și noi nu facem. Cred că se joacă campionatul, sunt convins că până la final vom fi în play-off”, a declarat Sergiu Hanca, la finalul jocului.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii