Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Cornel Dinu, "calde și reci" după prestația jenantă a lui Cristi Balaj de aseară: "Nu-mi aduc aminte de așa ceva"

[starttext]








Administratorul lui Dinamo, Cornel Dinu, a analizat prestația lui Cristi Balaj din meciul de aseară, în care echipa pe care o reprezintă a "reușit" să remizeze cu Astra pe teren propriu, scor 2-2, deși cu doar 10 minute înainte de final avea un avantaj de două goluri. 

Dacă în primă fază a avut doar declarații laudative la adresa centralului, Balaj a fost criticat în cele din urmă de Dinu, care nu își mai amintește o asemenea prestație a acestuia:

"Îl consider în continuare pe Cristi Balaj cel mai bun arbitru român în activitate. Este un central care face parte din galeria marilor arbitri români.

Dar de această dată Balaj a făcut niște greșeli pe care nu îmi aduc aminte să le mai fi făcut vreodată în cariera sa", a zis Cornel Dinu pentru GSP.RO. 



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii