Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu: ”Șumudică e bun, dar nu ne interesează”. "Briliantul" şi-a intrat în rol: "O să vedeţi de săptămâna asta ce fac"

[starttext]






Adrian Mutu și-a luat în serios rolul de conducător la Dinamo. Fostul atacant a anunțat că clubul din Ștefan cel Mare nu este interesat de serviciile lui Marius Șumudică.

Antrenorul Astrei a declarat în urmă cu câteva săptămâni că nu ar refuza să lucreze la Dinamo.

”Șumudică e un antrenor interesant, dar deocamdată nu ne interesează. Avem antrenorul nostru, avem mare încredere în Nea Ando și rămâne ca dânsul să demonstreze că această încredere a noastră e benefică; sperăm să obțină rezultate bune”, a declarat Adrian Mutu, la Digi Sport Matinal.

Numit săptămâna trecută în funcția de manager general la Dinamo, Adrian Mutu susține că-și dorește să ocupe cât mai mult timp această poziție și anunță schimbări importante la echipa din Ștefan cel Mare.

”Nu pot să le fac pe amândouă (n.r. antrenor şi oficial), asta e clar. Pe viitor sigur voi alege una dintre ele. Eu sunt aici să fac performanță, nu spun că mă gândesc să stau un an sau doi, mă gândesc că o să stau cât mai mult. Sigur că voi fi și eu judecat și analizat ca orice alt angajat de le Dinamo.

Dacă voi fi concentrat și voi reuși să fac performanțe și lucruri bune la Dinamo, chiar dacă am un buget limitat, probabil voi rămâne mult timp aici. Chiar săptămâna aceasta o să vedeți câteva lucruri la care încep să lucrez. Noi ne bazăm foarte mult pe jucători tineri, ne bazăm foarte mult pe academia noastră”, a mai spus Mutu.

Mutu susține că în acest moment tot ce se va întâmpla la club va trece pe la el și spune că Ioan Andone este de acord cu acest lucru.

”Asta e viața, dânsul înțelege, suntem bărbați cu toții și toată lumea întelege că acum sunt manager general la Dinamo. Până la domnul Negoiță, sunt eu, dar toţi au înțeles, nu cred că e vreo problemă”, a concluzionat fostul atacant.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii