Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce jucător propune la naţională, Dinamo

[starttext]






La începutul sezonului, Ioan Andone l-a mutat pe Hanca pe postul de mijlocaş, iar acesta a devenit cel mai bun pasator din Liga 1. Vezi detalii.

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Andone a dezvăluit că a fost criticat de oameni din club din cauza acestei decizii.

"Ce să mai zic de Hanca? Mă criticau unii prin club şi ziceau «ce caută Hanca la mijloc?» Mă certau unii antrenori din club şi îmi spuneau că Hanca e fundaş dreapta. L-am pus fundaş dreapta în meciul cu Chiajna şi de acolo a venit golul lor. Asta e. Până nu te arzi singur, nu înveţi.

El e mijlocaş. Are tehnică, e un jucător de ultima pasă şi aleargă 10 km pe meci. Pasează foarte bine şi are un timming bun", a declarat Andone la conferinţa de presă.

Antrenorul lui Dinamo a explicat şi cum l-a făcut pe Lazăr să joace atât de bine şi îl propune pentru echipa naţională.

"Lazăr a muncit foarte mult. I-am spus la începutul campionatului că trebuie să înscrie 15 goluri. El m-a întrebat «Eu?». La început nu era bine şi nici la antrenamente nu era cum trebuie, dar după și a revenit.

L-am plimbat pe mai multe posturi și uite că prin multă muncă a reușit. Îl recomand echipei naționale. Aleargă peste 10 km pe meci. Are tehnică şi are viteză. Sunt mulțumit de el", a adăugat tehnicianul alb-roşilor.

sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii