Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Relațiile revin la normal! Andone: ”Am discutat cu Mutu, mi-a arătat niște mijlocași străini”

[starttext]







Relația dintre Adrian Mutu și Ioan Andone începe să revină la normal. Dacă, după ce a preluat funcția de manager general la Dinamo, ”Briliantul” l-a atacat în câteva rânduri pe tehnicianul echipei, acum cei doi au început să colaboreze pentru a pune la punct noile transferuri pe care le va face clubul din Ștefan cel Mare.


Andone a dezvăluit că fostul jucător al Fiorentinei i-a propus câțiva jucători din străinătate și conducerea clubului urmează să decidă dacă-i va achiziționa. Antrenorul ”câinilor” susține că mai are nevoie de doi jucători pentru a fi mulțumit de lot.

”Am discutat, ieri, cu Mutu. Ceccareli este rezolvat, mi-a arătat niște mijlocași, străini, să vedem ce vom putea aduce. Dacă aduc unul sau doi jucători eu zic că suntem bine. Eu, ca antrenor, vreau competiție între jucători. Îmi doresc să am variante pe post.

În privința atacantului vom vedea, în funcție de ce face Bizonul. N-am vorbit cu Gnohere. Ştiu că cei de la club au încercat prelungirea, mai multe nu ştiu. Nemec este un jucător bun, dar are nevoie de continuitate, vine după o perioadă în care a jucat prea puțin”, a declarat Ioan Andone, la conferința de presă premergătoare partidei cu Astra.

Antrenorul de 56 de ani s-a declarat nemulțumit de poziția pe care a ocupat-o echipa sa la finalul turului și a acuzat erorile de arbitraj pentru locul ocupat de Dinamo în clasament.

”Nu sunt mulțumit după acest tur de campionat. Ca să fiu mulțumit trebuia să fim în primele două locuri, dar dacă pune punctele care ni s-au furat eram acolo, acum în retur aștept reversul să ne ajute și pe noi”, a mai spus Andone.


Dinamo va întâlni Astra în prima etapă a returului. În tur, ”câinii” s-au impus cu 4-1 în unul dintre cele mai bune jocuri făcute de formația lui Ioan Andone, în acest sezon.




sursa :  www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii