Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vasile Turcu : ,, În trei ani de zile trebuie să investești minimum 15 milioane de euro, dacă vrei să ai valoare, să te numești Dinamo''

[starttext]






Fostul acționar dinamovist Vasile Turcu a dezvăluit că actualul patron al echipei din Ștefan cel Mare încă mai are datorii neachitate către Nicolae Badea.

În aceeași intervenție, Turcu a mai subliniat că bugetul pe care Negoiță îl pune în acest moment la dispoziția echipei nu este suficient pentru ca Dinamo să facă performanță.

"Domnul Negoiță nu vinde, nu o să cedeze. Negoiță are o datorie la Badea, pe care nu a achitat-o nici până azi. E o datorie destul de mare.

Cu bugetul de acum, cu 110.000 de euro pe lună pentru salarii, nu poți avea performață, trebuie buget cel de puțin 300.000. În trei ani de zile trebuie să investești minimum 15 milioane de euro, dacă vrei să ai valoare, să te numești Dinamo. Dacă vrei la retrogrdare, merge și cu buget de 100.000", a spus Vasile Turcu la TV Digi Sport.



sursa :  www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii