Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu: "Mă surprinde mentalitatea de joc de la Dinamo din ultimii doi ani. Nu e în concordanță cu spiritul dinamovist".

[starttext]



Cornel Dinu


"E adevarat ca de-a lungul istorie sale Dinamo nu a fost obisnuita cu un astfel de loc. Ma surprinde mentalitatea de joc de la Dinamo din ultimii 2 ani. Este echipa care joaca la contraatac, contrar istoriei si traditiei si posibilitatilor de joc ale lui Dinamo. Nu cred ca asta este in concordanta cu spiritul lui Dinamo, cu ceea ce vor suporterii", a spus Cornel Dinu pentru Dolce Sport. 

Întrebat de seria negativă de rezultate sub conducerea lui Ioan Andone, Dinu a răspuns: 

"Da, e cam mult pentru ca exista o anumita statistica pe care timpul o aseaza, si anume aceea ca daca pierzi pe parcursul unui campionat, spre finalul lui ai adunat deja 6 infrangeri, nu poti sa mai ai pretentii la primul loc sau chiar la al doilea. Lucrurile mai pot fi reparate din punct de vedere al cifrelor si al pozitiei. Nu avem deocamdata niste jucatori tineri care sa merite sa imbrace tricoul primei echipe iar in ceea ce priveste achizitiile, parerea mea e ca s-au facut tarziu si cu multe semne de intrebare din punct de vedere al oportunitatii unora dintre ele", a explicat Cornel Dinu.



sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii