Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Investitorul indian adus de Mutu a făcut auditul

[starttext]






Informaţia exclusivă oferită şi confirmată de Adrian Mutu – aducerea unui investitor indian care să cumpere Dinamo de la Ionuţ Negoiţă – prinde tot mai mult contur.



După cîteva discuţii preliminare cu patronul „cîinilor”, afaceristul indian a cerut deja audit asupra a tot ce înseamnă clubul lui Negoiţă. Preţul solicitării a fost unul destul de piperat şi pentru că asiaticul a cerut un răspuns cît mai rapid. 


În funcţie de rezultatul acestui audit, indianul se va decide cum va aborda afacerea. Dacă va cumpăra pînă în 50 la sută din Dinamo sau va deveni acţionarul majoritar. Cele două părţi se vor aşeza la masa negocierilor săptămîna următoare, lucru confirmat pentru FANATIK.RO de Adrian Mutu, omul care l-a convins pe indian să negocieze cu Ionuţ Negoiţă.

––––––––––––––––––

Sosirea lui Adrian Mutu la Dinamo în funcţia de manager general a fost una din marile surprize ale toamnei din fotbalul românesc şi a produs stupoare în rîndul fanilor şi al oamenilor de fotbal. 

Şi asta pentru că Ionuţ Negoiţă a fost unul din patronii strînşi la pungă din istoria lui Dinamo, care nu o singură dată a spus că nu mai este dispus să investească sume importante de bani în fotbal.

„Îţi aduc eu investitor. Cît vrei pe club?”
„Mutu are personalitate. Negoiţă nu e chiar prost, dar Mutu o să vrea să facă transferuri, să aducă jucători, are un nume. Nu cred că o să stea mult”, spunea Gigi Becali în momentul numirii „Briliantului” în fruntea clubului din Ştefan cel Mare.

FANATIK.RO a aflat adevăratul motiv pentru care Adrian Mutu a bătut palma cu Ionuţ Negoiţă. Unul din martorii aflaţi la discuţiile dintre cei doi a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO care a fost motivul care l-a făcut pe Negoiţă să-l „ungă” pe Mutu şef de „haită”, în condiţiile în care Adrian Mutu nu ar fi acceptat să-şi asocieze numele cu un club la care să nu aibă putere de decizie şi posibilităţile financiare necesare pentru a avea rezultate.

Astfel, Adi Mutu a luat legătura cu Ionuţ Negoiţă, după ce acesta şi-a arătat public disponibilitatea să vîndă clubul. „Îţi aduc eu investitor, cît vrei pe club?”, a fost mesajul care l-a făcut pe Negoiţă să stabilească o întîlnire cu Mutu.

Un indian, gata să cumpere Dinamo!
„Discuţiile au fost rapide şi foarte clare. Negoiţă a spus că e dispus să cedeze jumătate din acţiunile clubului pentru cîteva milioane de euro, Adi Mutu a prezentat o procură de la un om de afaceri indian, care este foarte potent financiar. Evident, urmează un audit, pentru că potenţialul viitor patron doreşte să vadă pe ce dă banii. Tocmai de aceea, drept garanţie şi deschidere faţă de cumpărător, Negoiţă a fost de acord ca Adi Mutu să devină manager general, Briliantul urmînd a se asigura că totul se desfăşoară la club în conformitate cu cerinţele cumpărătorului! Practic, pînă în iarnă, cele două părţi doresc să bată palma!”, a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, martorul ocular.

Mutu CONFIRMĂ: „E adevărat! Săptămîna viitoare se întîlnesc!”
Contactat de FANATIK.RO, în urmă cu cîteva minute, Adrian Mutu a confirmat informaţia: „De unde aţi aflat? E adevărat, este vorba de un indian, însă care e stabilit în Londra. Este un tip foarte potent financiar, dar nu-mi cereţi detalii pentru că nu vă pot spune. E o afacere între doi oameni care se vor așeza la masă săptămîna viitoare pentru a negocia. Vedem după aia ce se va întîmpla!”



sursa : www.fanatik.ro


[endtext]

Comentarii