Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lazăr a dezvăluit că jucătorii au evoluat pentru Andone: "Ne antrenează bine, suntem mulţumiţi de el!"

[starttext]






Dinamo Bucureşti a câştigat, sâmbătă, meciul de pe teren propriu cu Pandurii Tîrgu Jiu, scor 4-0, în etapa a 13-a din Liga 1 de fotbal.

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul cinci în clasament, cu 19 puncte, iar Pandurii se află pe poziţia a şaptea, tot cu 19 puncte. Dinamoviştii întrerup o serie de trei înfrângeri consecutive.

La final, Valentin Lazăr, eroul meciului, a vorbit la microfonul Digi Sport despre confruntarea cu gorjenii.

"Mă bucur că am marcat, mereu îmi doresc să înscriu şi să îmi ajut colegii cu assisturi. Îmi place să urc şi să apar în faţa porţii, dar cel mai important e să câştige echipa", a spus fotbalistul din Ştefan cel Mare.

Soarta lui Andone atârnă de un fir de aţă, orice pas greşit fiind aproape sigur sinonim cu demiterea. Lazăr a admis că jucătorii au evoluat cu gândul şi la staff-ul tehnic, în condiţiile în care locul ocupat în clasament se datorează erorilor comise de fotbalişti.

"Normal că am jucat şi pentru dânsul, ne antrenează foarte bine, suntem mulţumiţi de el. Au fost nişte greşeli în trecut făcute de noi şi s-a ajuns la acele rezultate. Dar acum sperăm că vom reveni sus", a mai spus mijlocaşul.

Etapa viitoare va fi una complicată pentru Dinamo, în condiţiile în care în faţă va fi o altă echipă "rănită", Astra.

"Aşteptăm campioana României, va fi un meci foarte greu", a conchis Lazăr.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii