Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






E mult, e puţin? Negoiţă ar fi cerut 15 milioane de euro în schimbul cedării lui Dinamo

[starttext]






Ionuţ Negoiţă a anunţat că este dispus să se retragă de la Dinamo, în cazul în care clubul este preluat de un investitor cu forţă financiară şi cu un plan bine pus la punct. Potrivit fostului acţionar al "câinilor", Vasile Turcu, susţine că actualul finanţator cere 15 milioane de euro pentru a ceda controlul.


Turcu crede că sunt şanse mici ca cineva să plătească o astfel de sumă, în condiţiile în care echipa are nevoie de investiţii serioase pentru a putea reveni în fruntea clasamentului. Omul de afaceri a dat exemplele Steaua şi Astra Giurgiu, formaţiile care au dominat fotbalul românesc în ultimele sezoane.

"Din informaţiile mele, domnul Negoiţă ar fi cerut 15 milioane de euro. Orice acţionar care vine, dacă vrea să facă treabă, trebuie să aibă buget cel puţin 5, 6, 7 milioane de euro doar pentru transferuri. Iar cu bugetul pe care îl are acum, din informaţiile mele 100.000-110.000 de euro pe lună pentru contractele jucătorilor, nu poţi să faci performanţă. Dacă nu ai un buget de cel puţin 300.000 de euro, nu poţi să pretinzi să te baţi pentru campionat.

Astra a avut un buget foarte mare, cu salarii 15.000-20.000 de euro contract pe lună. Au avut jucători, au avut valori. Gigi (Becali - n.r.) dă şi el bani mulţi.

E o investiţie. Trebuie să faci o infuzie de capital, cum a făcut Gigi, câţiva ani, apoi să stai să te distrezi, să te autofinanţezi. Să nu mai bagi mâna în buzunar. E cu bătaie lungă, dar în trei ani trebuie să investeşti 15-20 de milioane de euro. Ca să te poţi bate, restul e poezie", a declarat Turcu, la emisiunea "Digi Sport Matinal".

Totuşi, fostul oficial din Ştefan cel Mare nu crede că Negoiţă se va despărţi de Dinamo decât în cazul unei sume mari de bani. Una pe care Turcu şi fostul preşedinte al alb-roşiilor, Nicolae Badea, nu sunt dispuşi să o plătească.

"Domnul Negoiţă nu vinde sau vinde prea scump. Nu o să cedeze. El are o datorie la domnul Badea, care nu e achitată nici azi. E o datorie destul de mare. Domnul Badea e foarte serios şi mi-a spus că dacă ne băgăm, îi dăm cât ne-a dat şi el pe echipă. Punct!", a explicat Turcu.

Dinu Gheorghe a dezvăluit la Digi Sport că Negoiţă şi-ar fi dat deja acordul pentru cedarea a 50% din acţiunile clubului unui grup de oameni de afaceri din India cu afaceri în România.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii