Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Ceccarelli: ”A contat foarte mult că îl cunoșteam pe Mutu”! Nu are postul de titular asigurat

[starttext]









Fundaşul italian Luca Ceccarelli a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a contat foarte mult în decizia de a semna un contract cu Dinamo faptul că îl cunoştea pe Adrian Mutu.


“Sunt foarte bun prieten cu Mutu şi am auzit de oportunitatea de veni să joc la Dinamo. Sunt bucuros că am ajuns aici şi că pot contribui ca jucător pentru acest club important. Vreau să aduc cu mine bagajul de experienţă căpătată în Italia şi împreună cu ceilalţi jucători importanţi de aici să avem rezultate bune pentru club. Adrian Mutu mă cunoaşte foarte bine şi în decizia de a veni a contat foarte mult că el este aici. Am fost colegi un an la Cesena, împotriva lui nu am jucat”, a spus Ceccareli.

Jucătorul spune că a observat o mare diferenţă de valoare între echipele din fruntea şi din subsolul clasamentului Ligii I: “Eu sunt la dispoziţia antrenorului, în ultimii doi ani am jucat mai mult ca fundaş central, dar pot juca şi ca fundaş dreapta. Ceea ce mi se va cere aia voi face. Ultimul meci oficial pe care l-am jucat a fost în iunie, am nevoie de puţin timp pentru a prinde ritmul, dar nu cred că vor fi niciun fel de probleme. Aştept apoi luna ianuarie pentru pregătire. Am văzut ultimul meci al lui Dinamo şi mi-a plăcut, sper să lege nişte rezultate bune în continuare. Am văzut calitate în fotbaul românesc, dar am observat şi o diferenţă foarte mare între echipele de la vârf şi din josul clasamentului”.

Managerul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, speră ca italianul să aducă un plus compartimentului defensiv al echipei pregătite de Ioan Andone.

“Mă bucur că Luca a semnat cu noi şi pentru că e primul meu transfer în calitate de conducător. Sper să fie unul reuşit şi cred că va fi aşa pentru că am încredere foarte mare în el şi ştiu ce poate da pe teren. Îl ştiu şi ca om, nu numai ca jucător. A trebuit să-l conving, nu neapărat fiind vorba de România, ci despre fotbalul nostru, pentru că este într-un declin. Şi probabil că la valoarea lui poate juca la un nivel mult mai înalt. Dar am reuşit să-l conving să vină, am profitat de faptul că nu avea contract. Sper să ne ajute foarte mult, cu experienţa lui să ne aducă un plus în apărare, să organizeze apărarea şi să o conducă ca un adevărat lider. Nu neapărat datorită vârstei, ci experienţei pe care o are. El poate juca şi apărător central şi dreapta, dar depinde de el şi de decizia antrenorului”, a afirmat Mutu.

Oficialul dinamovist a precizat că Luca Ceccarelli nu are postul de titular garantat şi că în iarnă doreşte să mai aducă 3-4 jucători: “Nu are garantat un loc de titular, nimeni nu are, după cum se vede. Am avut jucători de la echipa naţională care au stat pe bancă în meciurile trecute. Depinde de antrenor şi de ambiţia lor de a juca. Aşteptăm să vină iarna pentru a evolua jucătorii pe care îi avem acum. Nu suntem mulţumiţi de ceea ce se întâmplă în momentul ăsta la noi şi toţi jucătorii sunt sub lupă. Ne vom gândi foarte bine pe cine vom ţine şi cui vom da drumul la iarnă, pentru că ne dorim să întărim echipa şi să ne atingem obiectivele în acest sezon. Avem un buget OK, nu e foarte mare, dar nici foarte mic. Vor fi jucători care vor pleca şi vor veni alţii. Dacă domnul Negoiţă se va chinui un pic să ne mai dea nişte bani şi să putem face transferuri ar fi bine. Nu vreau să mai schimb 13-14 jucători ca în trecut, vreau doar să aduc 3-4 care să aducă un plus echipei noastre”.

Luca Ceccarelli va juca la Dinamo cu numărul 24.

Născut pe 24 martie 1983 la Gambettola, Luca Ceccarelli (33 de ani) a evoluat în carieră, fundaş dreapta sau fundaş central, numai în campionatul italian. A debutat în Serie A la Cesena şi a mai evoluat, în primele trei divizii ale campionatului italian, pentru Sangiovannese, Pavia, San Marino, Legnano, Padova, Bologna şi Salernitana.

El a jucat 57 de meciuri în prima ligă a campionatului italian, toate pentru Cesena. A înscris două goluri şi a oferit 6 pase decisive. 



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii