Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, tot mai artistică în Europa! După ”fanii săptămânii”, gruparea din Ştefan cel Mare a dat şi jucătorul etapei în Liga Campionilor. Sajad Esteki i-a luat faţa lui Nikola Karabatic

[starttext]


Dinamo, tot mai artistică în Europa! După ”fanii săptămânii”, gruparea din Ştefan cel Mare a dat şi jucătorul etapei în Liga Campionilor. Sajad Esteki i-a luat faţa lui Nikola Karabatic



Dinamo nu s-a descurcat foarte bine în ultima etapă a Ligii Campionilor, fiind învinsă cu 34-32 de Braga (Portugalia). Sajad Esteki i-a impresionat însă pe absolut toţi şi a fost desemnat omul etapei de Federaţia Europeană, în urma voturilor exprimate de fani. Iranianul de 26 de ani a câştigat bătălia cu Nikola Karabatic, care a avut o prestaţie convingătoare în PSG – Flensburg (27-22).




Sajad Esteki a făcut o primă repriză superbă în Portugalia, reuşind să marcheze 10 goluri în numai 20 de minute, o performanţă greu de realizat la un asemenea nivel. Iar multe goluri au fost de generic, dacă vreţi acele ”Folha Seca” din fotbal, ca şi comparaţie. Iranianul a terminat partida cu 12 goluri, înregistrând practic cea mai bună performanţă personală din carieră la asemenea nivel.



Cel puţin la impresia artistică, Dinamo a punctat bine de tot în Liga Campionilor. La partida cu Motor Zaporojie, campioana României l-a propus pe acelaşi Sajad Esteki în topul celor mai frumoase cinci goluri, iar suporterii au fost votaţi ”fanii săptămânii” în Europa!

Deşi a venit de puţin timp în România, Sajad Esteki, dar şi fratele lui Allahkaram Esteki s-au integrat foarte rapid la Dinamo. Ei s-au şi impus deja ca fiind doi dintre cei mai spectaculoşi handbalişti care au venit vreodată în Liga Naţională, ca impresie artistică putând fi introduşi în aceeaşi galerie cu Nikola Eklemovic, Dalibor Cutura, Milutin Dragicevic, Ibrahim Diaw şi chiar Jakov Vrankovic, chiar dacă ultimul trece printr-o eclipsă de formă în această perioadă.


Cei doi iranieni au oferit şi miercuri seară o porţie de spectacol, în partida cu Dunărea Călăraşi (32-28). Sajad a terminat partida cu 7 goluri, iar Allahkaram – 6 goluri. De menţionat faptul că cei doi jucători contabilizează golurile doar din acţiune.

Următoarea ocazie a lui Dinamo să se evidenţieze şi în handbalul internaţional este sâmbătă, ora 17:30, cînd va juca în Grupa C a Ligii Campionilor cu favorita Nantes (Franţa). Interesul pentru acest joc este major, în condiţiile în care au mai rămas în jur de 300 de bilete la vânzare.



sursa : www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii