Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Borcea îşi pregăteşte revenirea la Dinamo. Victor Piţurcă, prima variantă de manager general

[starttext]
cristi borcea

Cristi Borcea se pregăteşte să revină în fotbal. Varianta a fost anunţată prima dată de jurnalistul Decebal Rădulescu la Digi Sport şi a fost confirmată de Gigi Becali, naşul lui Borcea. Fostul acţionar dinamovist se află încă în închisoare şi îşi ispăşeşte pedeapsa din "Dosarul Transferurilor", dar "Pro Sport" scrie că Borcea îşi face planul pentru o revenire în forţă la Dinamo.
Borcea ar pregăti o primă mutare bombă: Victor Piţurcă, manager general. Cei doi au mai negociat până acum de trei ori, prima oară acum 11 de ani, dar de fiecare dată au fost nevoiţi să abandoneze planul. La una dintre discuţii, Borcea i-ar fi promis lui Piţurcă un buget uriaş: 10 milioane de euro.


"Piţurcă a fost informat deja de Borcea despre ce vrea să facă. Sunt prieteni vechi, nu e prima dată când încearcă să-l ia. Dar, acum, pare puţin dificil din cauza situaţiei în care se află Cristi. Pentru Piţurcă e cel mai bun moment. Valoarea şi-a arătat-o, cu Becali n-ar mai lucra niciodată. Are nevoie de Dinamo. Şi Dinamo are nevoie de el. Relaţia între Piţi şi Borcea e o relaţie interesantă. Uitaţi-vă ce jucători au venit la Dinamo pe vremea lui Borcea, e simplă filiera ", a declarat pentru ProSport un personaj care şi-a pus "amprenta pe istoria echipei roş-albe".

"Să aibă Dinamo un minimum financiar, să merg eu să fac un lot la Dinamo şi nu se mai bage nimeni să plece jucători, să nu ştiu ce... Ia să vedem, mai câştigă Becali campionatul cu FCSB? Cinci ani dacă stau la Dinamo, cinci ani nu mai câştigă campionatul. Cum a făcut Gică Hagi. Dacă Gică Hagi a fost în stare să ia campionatul cu Viitorul, care e o academie de fapt. Dinamo, în acest moment, e cel mai mare club din Liga 1. Ei cu Craiova", a spus Victor Piţurcă, enigmatic, la finalul anul trecut.

Borcea s-a sfătuit în mai multe cazuri cu fostul selecţioner şi i-ar fi cerut părerea în cazul unor transferuri. Piţurcă ar veni la Dinamo cu Eugen Neagoe, antrenor principal, dar şi cu Martin Tudor pe postul de antrenor cu portarii.

Cristi Borcea vrea o echipă tare şi la capitolul investitori şi vrea să-i atragă în afacere pe Ioan Becali şi Gigi Neţoiu. Cei doi sunt buni prieteni cu Piţurcă şi îl pot ajuta pe Borcea să cumpere clubul de la Ionuţ Negoiţă, actualul patron al echipei din Ştefan cel Mare. "Din câte ştiu eu, preţul pachetului majoritar este 2 milioane de euro", a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport

Cristi Borcea a venit la Dinamo acum 17 ani. În această perioadă "câinii" au câştigat de 4 ori campionatul. Din 2014, Borcea se află închis. El este condamnat şase ani şi patru luni în "Dosarul Transferurilor". Este singurul inculpat din acest dosar care nu este liber.

Înainte să fie îmchis, Cristi Borcea apărea în topul "Capital" cu o avere de 30 de milioane de euro.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii