Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Câinii" i-au găsit înlocuitor lui Miriuță: "Mi-am dat acordul să vin la Dinamo!"

[starttext]





Imagini pentru multescu craiova gsp




Ratarea de neconceput a play-off-ului nu avea cum să rămână fără repercusiuni în "Ștefan cel Mare", echipa urmând să aibă în cel mai scurt timp un nou antrenor.





Vasile Miriuță urmează să fie demis, iar înlocuitorul acestuia are șanse mari să vină Gheorghe Mulțescu, ultima oară la U Craiova. Acesta a confirmat negocierile cu Dinamo și spune că s-a înțeles în principiu cu șefii "câinilor".

"Am fost sunat de cei de la Dinamo. Am vorbit, a fost o discuţie de principiu, mi-am dat acordul să vin la Dinamo şi a rămas că, după ce va pleca Vasile Miriuţă, ne vom întâlni pentru a stabili detaliile", a declarat Mulțescu, potrivit ProSport.

Gigi Mulțescu, 66 de ani, a mai antrenat la Dinamo în 1990-1991, 2008 și 2013 și este liber de contract din mai 2017, după plecarea de la U Craiova.

Alexandru David, președintele clubului, s-ar fi întâlnit cu Gigi Mulțescu pentru a vedea ce pretenții are acesta și dacă ar putea prelua echipa, scrie Fanatik. Antrenorul de 66 de ani a spus că este dispus să vină la Dinamo și a rămas ca cei doi să mai discute după ce Miriuță va pleca.

Antrenorul Vasile Miriuță le-a spus jucătorilor că luni se va întâlni cu Ionuț Negoiță pentru a purta o discuție decisivă.

"Dinamoviștii trebuie să se adune şi să încerce să câştige Cupa. Dacă s-ar duce într-o cupă europeană, ar salva acest sezon. Rămâne ruşinea, dar se câştigă un trofeu. Trebuie să fie linişte. Asta ar mai atenua şi din deficitul financiar. Prin necalificarea în play-off s-au pierdut nişte bani. Se mai poate salva și onoarea. Nu vreau să spun că a fost o umilinţă. Pot să spun că a fost un an cu multe convulsii, cu perioade mai bune şi mai rele. În final au dat speranţe suporterilor. Dacă băteau Steaua erau calificaţi. Dar soarta unui echipe, a unui om, depinde de un rezultat"
Gigi Mulțescu, după Astra - Dinamo 2-0, la TV Digi Sport

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii