Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De ce speră dinamoviștii înainte de meciul cu Astra. Câinii" au câştigat ultimele trei meciuri jucate la Giurgiu

[starttext]






Dinamo va juca sâmbătă, pe terenul Astrei, de la 19:45, în ultima etapa din sezonul regulat. Echipa alb-roșie are nevoie de victorie pentru a se califica în play-off. "Câinii" au câştigat ultimele trei meciuri jucate la Giurgiu




Misiune ușoară pentru Dinamo, sâmbătă, la Giurgiu! Cel puțin pe hârtie! Astra este calificată matematic în play-off, iar Iordănescu a dezvăluit într-un interviu pentru GSP că își va menaja titularii pasibili de suspendare pentru a-i avea în prima etapă de play-off. Dar nu doar aceste elemente o indică pe Dinamo ca fiind favorită.

Ultimele confruntări sunt favorabile bucureştenilor, ei câştigând ultimele trei partide disputate pe terenul Astrei! Mai mult, două dintre acestea au fost la scor: 4-1 şi 5-2, ambele în 2016. Ultima înfrângere la Giurgiu a avut loc pe 2 mai 2016, 2-4, când astralii au câştigat titlul şi aveau un lot plin de staruri.

Şi la palmaresul total din ultimele zece întâlniri este de partea "câinilor". Ei au câștigat de patru ori, au scos patru remize și au fost învinși de doar două ori.
Spre deosebire de antrenorul Astrei, Vasile Miriuță va arunca în luptă tot ce are mai bun pentru că doar o victorie îi poate duce pe dinamoviști sută la sută în play-off. Un egal ar însemna că roș-albii trebuie să aștepte rezultatele contracandidatelor.

13.4 milioane €
valorează lotul lui Dinamo în acest moment. Astra este cotată la 11,3 milioane €

1.500.000 €
valorează fiecare dintre Hanca și Torje, cei mai scumpi dinamoviști. De la giurgiuveni, cel mai scump e Florentin Matei, cotat cu 500.000 € mai puțin.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii