Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marica îndeamnă la revoluție! Le cere fanilor să-l ia tare pe Negoiță: "Băi, nu faci ce vrei! Nu îți bați joc de noi"

[starttext]








Ciprian Marica, fost atacant la Dinamo, a vorbit despre situația de la Dinamo și crede că fanii echipei ar trebui să-l tragă la răspundere pe finanțatorul Ionuț Negoiță după mutările făcute în această iarnă.




"Dinamo vinde jucători, în ciuda a ceea ce se vrea. Fanii vor performanță, vor rezultate. Cred că e momentul ca fanii să se strângă și să meargă la Negoiță, să-i zică «Băi, nu faci ce vrei. Nu îți bați joc de noi». Acum e momentul să se întâmple asta. Aș vrea să văd asta. Eu zic să nu vă puneți în piele fanilor lui Dinamo", a declarat Ciprian Marica la TV Digi Sport.

"Cred că vor exista proteste. La Dinamo, suporterii vor un joc bun, plăcut. Așa sunt obișnuiți. Suporterii vor mai mult, dar sunt aceste probleme financiare. În plus, nici nu știm detalii din interior"Mihai Teja, fost antrenor Dinamo

Dinamo a vândut în această iarnă trei titulari, Paul Anton, Steliano Filip și Ionuț Nedecearu,  și pe Valentin Costache.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii