Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Badea, Borcea și Negoiță chiar vor face echipă la Dinamo! "Va fi încă un om cu foarte mulți bani"

[starttext]




badea negoita





Gigi Becali a subliniat că Nicolae Badea și Cristi Borcea vor reveni la Dinamo, acolo unde ar urma să facă echipa cu Ionuț Negoiță, omul care i-a readus pe roș-albi pe linia de plutire, salvându-i de la faliment.




În plus, Cristi Borcea i-a dezvăluit lui Becali că la Dinamo ar urma să vină și un alt om de afaceri, foarte potent din punct de vedere financiar.

"Negoiţă şi Badea pot colabora, nu sunt certaţi. Negoiţă are să îi dea bani lui Badea, atâta tot. Vine Borcea şi spune "de acum suntem prieteni, ne leagă Dinamo". Aşa mi-a zis finul că va fi. Vor fi el, Badea, Negoiţă şi încă un om cu foarte mulţi bani. Nu a vrut să îmi spună despre cine e vorba", a dezvăluit Becali, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Acțiunile lui Negoiță sunt în acest moment sub sechestru asigurător, după ce Badea l-a acționat în instanță pe Negoiță pentru datoria de două milioane de euro.

În plus, Negoiță este acuzat de bancrută simplă și bancrută frauduloasă. Acesta este învinuit că ar fi ascuns mai multe active în valoare de 18.498.000 lei, în procesul de insolvență prin care a trecut clubul Dinamo.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii