Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pedeapsă pentru Sergiu Hanca? Cum a explicat Miriuță decizia de a-l lăsa pe bancă pe căpitanul lui Dinamo contra Chiajnei

[starttext]


FOTO: Cristi Preda


Sergiu Hanca, jucătorul devenit căpitan la Dinamo după plecarea lui Steliano Filip, a rămas pe banca de rezerve la meciul de luni seara cu Chiajna, câștigat de "câini" cu 4-3.




Vasile Miriuță a încercat să explice decizia de a-l lăsa pe bancă pe Sergiu Hanca, dar spune că cel mai bun dinamovist din sezonul trecut va primi în continuare șanse, în ciuda meciului slab făcut acum o săptămână cu U Craiova.

"Hanca a rămas rezervă, a fost decizia mea ca el să nu joace, dar asta nu înseamnă că nu mai avem nevoie de el. A făcut un meci mai slab cu Craiova, am luat decizia să intre Salomao și Pesici, doi jucători foarte buni.

Dat asta nu înseamnă că nu avem nevoie de el. Va primi șanse, e căpitanul nostru, e un jucător foarte bun, dar sunt jocuri în care trebuie să decid ce e mai bine pentru echipă", a declarat Vasile Miriuță, la conferința de presă de după meciul cu Concordia, 4-3.

FOTO: Cristi Preda
 sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii