Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






ULTIMA ORĂ Mircea Rednic a plecat de la Mouscron » Ultimele detalii: revine în România?

[starttext]







Presa din Belgia anunță că  Mircea Rednic, 55 de ani, a plecat de la  Mouscron, la 1 ani și o lună după ce a venit în Belgia.





După 26 de etape, Mouscron este pe locul 12, cu 29 de puncte. În finalul sezonului trecut, Rednic a reușit să-i salveze pe belgieni de la retrogradare.

Clubul belgian a anunțat printr-un comunicat de presă motivele pentru care Rednic a plecat de la echipă. "După ce a reușit să mențină clubul în prima ligă și a avut un start de sezon excelent, rezultatele lui Rednic nu au mai fost cele doirte. Cu doar 13 puncte obținute în ultimele 18 meciuri, conducerea a trebuit să reacționeze. Mai ales că în ultimele declarații, Mircea Rednic ne-a arătat că nu mai este implicat în proiectul nostru. Clubul nostru este ambițios, dar nu cu orice preț".

Una dintre variantele lui Mircea Rednic ar putea fi o revenire în Liga 1.

CE DECLARA REDNIC DESPRE MOUSCRON
Zilele trecute, Mircea Rednic anunța că e nemulțumit de situația de la Mouscron și că se gândește să plece din cauza problemelor financiare.

"Când vezi bugetul lui Standard şi cel al lui Mouscron, e o diferenţă incredibilă. Noi nici măcar n-am avut buget de transferuri. La Dinamo eram cam în aceeaşi situaţie. Clubul era în insolvenţă. Salariile nu puteau depăşi un anumit nivel şi nu se puteau face transferuri. Aşa că sunt puţin obişnuit să lucrez în aceste condiţii", a declarat Mircea Rednic, conform La Derniere Heure.

De-a lungul carierei, Rednic a antrenat la Rapid, FCM Bacău, Al Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj și Kent.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii