Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce mutări pregătește Miriuță?

[starttext]



Miriuță trebuie să ia cele mai inspirate decizii: un pas greșit la Chiajna scoate Dinamo din cărțile play-off-ului // FOTO: RAED KRISHAN




Vasile Miriuță are dureri de cap înaintea "finalei" de diseară, cu Chiajna. Acesta are dubluri de valori apropiate pe trei posturi, deciziile pentru titularizare fiind foarte greu de luat.





Meci de totul sau nimic, diseară, cu Concordia! Dinamo este obligată să ia trei puncte pentru a spera în continuare la play-off.

După egalul cu Craiova, 2-2, din prima etapă a anului 2018, Vasile Miriuță trebuie să opereze mai multe schimbări în primul "11", iar acest lucru a devenit destul dificil, mai ales după transferurile bune făcute de "câini" în această iarnă.

Gazeta vă prezintă necunoscutele antrenorului dinamovist înainte de jocul de diseară:

1. MIJLOCAȘUL STÂNGA
Ivan Pesici a profitat etapa trecută de suspendarea lui Salomao și a debutat cu o pasă de gol în jocul cu Craiova, arătând calitate. Titularul de drept Salomao este printre cei mai buni dinamoviști din acest sezon și ar putea fi nemulțumit dacă nu va fi titularizat.

2. MIJLOCAȘUL DREAPTA
Sergiu Hanca nu a făcut un meci strălucit cu Craiova, dar este cel mai bun pasator al echipei și căpitanul lui Dinamo.

Transferat în această iarnă, Gabi Torje este în urmă cu pregătirea fizică, dar Vasile Miriuță a anunțat că mijlocașul va face parte din lotul de 18 pentru meciul cu Concordia. Tehnicianul a încercat la antrenamente și un sistem 4-3-3 cu Torje în avanposturi și căpitanul Hanca într-o linie de mijloc cu Monroy și Nistor.

3. FUNDAȘUL DREAPTA
Titularul postului, Romera, a dezamăgit etapa trecută cu Craiova, astfel că spaniolul ar putea fi trecut pe linie moartă.

Ceilalți doi fundași dreapta din lot sunt Costi Nica și Laurențiu Corbu. Primul a făcut un joc defensiv perfect etapa trecută, cu Universitatea, ce-i drept în flancul stâng. Postul de bază al lui Nica este însă în banda dreaptă. Corbu a jucat ultima oară cu Timișoara, în decembrie 2017.



3 goluri
și 6 assist-uri în 25 de meciuri a reușit Hanca în acest sezon, în toate competițiile

4 goluri
și 5 assist-uri în 25 de meciuri a izbutit Salomao în acest sezon, în toate competițiile

"Eu aș juca în apărare cu Nica în dreapta, stoperi Nedelcearu și Popescu, iar pe flancul stâng cu Vlad Olteanu. Sunt tineri și chiar dacă mai greșesc, trebuie să li se acorde încredere"
Tibor Selymes, ex-fundaș stânga Dinamo 1990-1993

Concordia Chiajna - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 20:45.

FOTO: RAED KRISHAN
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii