Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mesajul lui Nedelcearu pentru fanii "câinilor": "M-am gândit că n-o să plec niciodată de la Dinamo, pentru că tot ce-mi doream era să joc aici" » Și Maxi Oliva și-a luat la revedere

[starttext]



Foto: Ionuț Iordache


Ionuț Nedelcearu, 21 de ani, s-a transferat chiar în săptămâna derby-ului la Ufa, în prima ligă din Rusia.





Fundașul dinamovist a postat un mesaj de la revedere pentru fanii "câinilor", cărora le-a promis că va reveni în viitor în Ștefan cel Mare.

"Când am pășit prima dată pe Stadionul Ștefan cel Mare, m-am gândit că nu o să plec niciodată pentru că tot ce îmi doream era să joc la Dinamo! Iată că au trecut anii și viața m-a trimis într-o altă aventură! Mulțumesc, DINAMO, cu siguranță ne vom revedea! Mulțumesc suporterilor, colegilor, antrenorilor și tuturor celor care mi-au fost aproape! Hai, Dinamo! DDB"

Și Maxi Oliva, 27 de ani, plecat la ACS Poli Timișoara, le-a transmis un mesaj suporterilor roș-albi: "E momentul să-mi iau la revedere. Vreau doar să spun că m-am bucurat de fiecare meci, fiecare zi și fiecare moment petrecut aici. Oamenii care mă cunosc știu că am dat mereu 100% și am fost profesionist până în ultima zi. Nu a fost decizia mea să plec de la Dinamo, dar e un moment bun să o iau de la zero cu o nouă provocare ce mă entuziasmează. Mulțumesc pentru susținere, pentru dragoste și respectul pe care voi, fanii mi le-ați arătat mereu mie și familiei mele. A fost o plăcere să îmbrac acest tricou".

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii