Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vasile Miriuţă a explicat "schimbările ciudate" de la meciul cu FCSB. "Nistor sângera, Torje nu mai putea"

[starttext]


miriuta



Vasile Miriuţă a fost criticat după "Derby de România". I s-a reproşat că nu ştiut să câştige după ce a condus cu 2-0, dar a fost taxat şi pentru schimbări. Antrenorul dinamovist i-a înlocuit în repriza secundă pe trei dintre cei mai buni dinamovişti: Torje, Pesic şi Nistor. FCSB a reuşit să egaleze pe final de meci prin Man şi Teixeira.




"Gabi Torje a jucat foarte bine atât a putut, la fel si Pesic... nici el nu avut meciuri în picioare. Nistor, un jucător pe care îl iubesc, nu s-a antrenat 3 zile că a avut gripă. Şi Nemec a avut gripă. Dănciulescu îmi este martor: am vrut să-l scot pe Nemec şi să-l bag pe Daniel Popa, post pe post, dar a venit Nistor şi a spus nu mai poate. Am decis în fracţiune de secundă să-l bag pe Popa în locul lui Nistor. Gabi nu mai putea. Am vrut să-l scot în minutul 55 şi a spus să-l mai las, voia să mai joace.  Din minutul 65 i-am spus lui Nistor să mai stea în teren, îi dăduse sângele pe nas. A stat pe antibiotice, nu ştiu cum a rezistat atât", a declarat antrenorul dinamovist Fotbal Club.


Un alt reproş a fost legat de Monroy. Spaniolul a rămas pe bancă şi în locul lui a intrat Palic, în faţa apărării.

"M-a criticat o ţară întreagă când l-am băgat pe Monroy, în primele meciuri. Dacă mor, mor pe mâna mea. Monroy are un recul normal după ce a lipsit mult de pe gazon şi am jucat cu Palic, un jucător care linişteşte jocul. Nu-mi spune nimeni din conducere pe cine să bag. Dacă îmi spune, îi strâng mâna şi plec. Monroy a avut şi el gripă şi nu mi-a plăcut la antrenamente. La mine joacă cine este mai bun. Dacă are 17 ani şi e mai bun ca ăla de 30, ăla joacă", a declarat Vasile Miriuţă.

Dinamo joacă meciul decisiv pentru play-off la Giurgiu. Duelul cu Astra va fi în direct pe Digi Sport 1, sâmbătă la ora 19.45.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii