Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miriuţă: "Ne-am dat 7 goluri, nu doresc nimănui să trăiască aşa ceva". Marele pariu al antrenorului


[starttext]


dinamo




Dinamo a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 4-3 (0-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.





Dinamo a obţinut o victorie foarte preţioasă în lupta pentru calificarea în play-off, toate cele şapte goluri fiind marcate în repriza secundă, patru fiind marcate în decurs de nouă minute.


La final, Miriuţă părea răvăşit de adevăratul thriller de pe teren, însă a ţinut să sublinieze doar aspectele pozitive.

"Ne-am dat 7 goluri, pentru că am avut câteva ocazii să facem 3-0. Nu doresc nimănui să trăiască aşa ceva. Nu i-am reproşat lui "Gigi Buffon" nimic, că aşa îi zic eu. Felicit toţi jucătorii, au jucat admirabil astăzi. Mă bucur şi pentru Gabi, că a redebutat cu gol", a spus Miriuţă, la finalul meciului.

Introdus la pauză în locul lui Monroy, Popa a marcat din nou pentru Dinamo. Miriuţă a fost artizanul întoarcerii sale de la Botoşani, chiar dacă vârful fusese împrumutat acolo până la finalul sezonului. În consecinţă, tehnicianul din Ştefan cel Mare nu poate decât să se bucure pentru marele său pariu.

"Mi-am dorit enorm să se întoarcă de la Botoşani. Sper să o ţină tot aşa", a mai spus antrenorul.

Hanca şi Katsikas, titulari indiscutabili în toamnă, au luat loc azi pe banca de rezerve. Întrebat despre hotărârea sa, Miriuţă a punctat: "Asta a fost decizia mea, aşa am vrut eu, eu sunt antrenorul. O să aibă toţi băieţii şanse să evolueze în play-off".

Imediat după golul lui Torje, Chiajna a redus din diferenţă pe tabela de scor, rămânând în cărţi pentru o remiză. Întrebat pe marginea rapidităţii cu care a încasat golul doi, Miriuţă a fost extrem de plastic.

"Am luat golul în timp ce noi ne îmbrăţişam. O să le spun să se îmbărţişeze cu soţiile acasă, nu pe teren", a concluzionat Miriuţă.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii